Video Brașov. Accident urmat de incendiu. Șoferul a fugit. „Am văzut doar că era îmbrăcat în negru și a luat-o pe gang. Poliția a oprit în dreptul gangului și spus stai, stai, stai!”

Last Updated on februarie 16, 2024 Video Brașov. Accident urmat de incendiu. Șoferul a fugit. „Am văzut doar că era îmbrăcat în negru și a luat-o pe gang. Poliția a oprit în dreptul gangului și spus stai, stai, stai!” 1

A fost agitație mare joi noapte în centrul Brașovului din cauza unui tânăr care, băut zdravan și fără permis de conducere, a provocat un accident urmat de incendiu.
Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, nu a oprit la un filtru în trafic și, cu poliția pe urme, a pierdut controlul volanului și a izbit un excavator parcat pe trotuar. Apoi a fugit de la locul accidentului.

O bubuitură puternică a trezit locuitorii blocurilor din jurul Spitalului Județean Brașov. O mașină în goană a ratat intrarea în sensul giratoriu și a izbit un excavator aflat pe trotuar. Suprinzător, cel aflat la volan a scăpat nevătamat, anunța Stirile Pro Tv.

Martor: „Am văzut doar că era îmbrăcat în negru și a luat-o pe gang. Poliția a oprit în dreptul gangului și spus stai, stai, stai! Între timp s-au făcut foarte multe filtre de poliție aici. Mă gândeam că a fost în intervenție și s-a speriat, am văzut că scrie securitate, ceva, pe mașină”.

În timp ce mașinile de poliție blocau bulevardul, a izbucnit incendiul care a cuprins atât atoturismul firmei de pază, cât și buldozerul tamponat. Au urmat mai multe explozii care au băgat în sperieți tot cartierul.
În vreme ce pompierii stingeau incendiul, politiștii au reușit să pună mâna pe bărbatul care fugise printre blocuri. La cercetări au aflat că tânărul de 29 de ani nu avea permis de conducere, iar analizele de sânge au indicat o alcoolemie record: 1,92 la mie.

Brașoveancă beată criță la volan. De Ziua Îndrăgostiților s-a „îndrăgostit” de sticlă
La data de 14 februarie a.c., în urma unor activități specifice de control, pe care polițiștii le-au efectuat în trafic, în jurul orei 15.00, au oprit un autovehicul, care era condus pe o stradă, din municipiul Brașov, de o femeie, de 38 de ani, din aceeași localitate. Pentru că aceasta prezenta indicii că s-ar afla sub influența alcoolului, a fost testată din acest punct de vedere, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Biz Brasov.

Față de acest rezultat, femeia a fost condusă la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei din organism. Cercetările în acest caz urmează a fi continuate, în cadrul dosarului de cercetare penală întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Previous Story

(Video) Educatoare de la o „grădiniță privată”, înregistrată în timp ce urla și îi bătea pe copii

Next Story

(Video) Polițist, surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!”