Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
(Video) Polițist, surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!”

(Video) Polițist, surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!”

Last Updated on februarie 16, 2024 (Video) Polițist, surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!” 1

Filmulețul, publicat pe o pagina de pe o rețea socială, arată un polițist examinator care a coborât din mașină pentru a dirija traficul, în așa fel încât o bunicuță, care mergea cu dificultate, să traverseze strada în siguranță, pe trecerea de pietoni.

Imaginile din Ploiești, însoțite de mesajul „Așa arată normalitatea!”, au fost postate apoi pe rețelele sociale, unde au adunat sute de aprecieri, scrie Observatorul Prahovean.
„Felicitări polițistului examinator care, deși se afla în timpul unui examen auto, a coborât din mașină și a ajutat o bătrână să traverseze strada”, a fost mesajul videoclipului.

Internauții s-au grăbit să comenteze, cei mai mulți dintre ei fiind de acord că gestul este unul care merită felicitări. Alții însă nu s-au lăsat impresionați de gestul polițistului, scrie Adevarul. „Păi, nu a făcut decât să își facă datoria de angajat al Poliției Române, de ce îi trebuie felicitări? Apropo, ne trebuie felicitări pentru a ne face treaba pentru care suntem plătiți la serviciu?”, a scris un bărbat, iar un altul i-a răspuns: „Citesc comentariile și constat că…. Nu ne mai facem bine! Știți povestea cu omul care ducea măgarul în spate, nu?…. Cam aia e și la noi… Indiferent ce ar face cineva, tot găsești o grămadă care să arunce nu noroi…”

„Și-a depășit atribuțiile, nici din mâini nu știe să dea”
„Și-a depășit atribuțiile, mai ales că nu este regulamentar din punct de vedere vestimentar: caschetă, baston, nici din mâini nu știe să dea… nu dăm oile la muls, totuși mai șterge din rușinea poliției române”, este de părere un alt comentator. O femeie a scris: „Felicitări, rar vezi asa ceva la noi în România! Respect polițistului!”. Un alt internaut a comentat: „Felicitări, polițiști și nu numai …aș vrea să văd mereu oameni buni, altruiști … așa poate devenim încet și sigur cu toții!” sau „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!”.

Micuțul polițist Nicholas a fost „decorat” cu titlul de „Polițist pentru o zi”
Pentru Nicholas, cea mai mare dorință este să devină polițist!
În urmă cu două săptămâni, bunicii de la Focșani i-au făcut cadou un costum de polițist.
– Mami, hai să mergem la mașini, acum am uniformă!

Micuțul polițist a coborât alături de părinții săi în fața blocului, unde și-a luat rolul în serios. Ce a urmat? Probabil unul dintre cele mai vizualizate filmulețe din online, cu milioane de aprecieri!
Weekendul trecut, Nicholas a revenit în Focșani să-și viziteze bunicii. Avea, bineînțeles, uniforma cu el și își dorea să dirijeze și acolo traficul. Când a ieșit pe stradă, a avut parte de cea mai frumoasă surpriză cu putință: a fost întâmpinat de colegii noștri de la IPJ Vrancea care l-au declarat oficial polițist pentru o zi și l-au luat cu ei cu mașina. Mai mult, pentru a-l face să se simtă parte din echipă, i-au oferit o legitimație, dar și o diplomă de încurajare.

(Video) Polițist, surprins când întrerupe examenul auto pentru a ajuta o bunicuță să traverseze strada. „Bravo, domnule polițist, ați arătat omul din dumneavoastră!” 2

Fericirea și entuziasmul lui Nicholas ne-au umplut inimile cu bucurie! Și nu doar pentru că își dorește să devină polițist, ci pentru că, la o vârstă atât de fragedă, pune în visul lui atât de multă pasiune.
Îți mulțumim, Nicholas, pentru exemplul pe care ni l-ai oferit! Sperăm să avem cât mai mulți copii așa pasionați ca tine! (Facebook – Poliția Română)

Previous Story

Video Brașov. Accident urmat de incendiu. Șoferul a fugit. „Am văzut doar că era îmbrăcat în negru și a luat-o pe gang. Poliția a oprit în dreptul gangului și spus stai, stai, stai!”

Next Story

”Pogo” este salvamontistul ucis de avalanșă la Bâlea Lac. „Munții sunt cei care m-au definit, îmi oferă atât de mult. Nu știu ce m-aș face fără munți” spunea Pogo