(Video) Șofer kamikaze pe Autostrada A1. 72 de ani, pe contrasens, fără permis. Ce amendă și-a luat

Last Updated on februarie 8, 2024 (Video) Șofer kamikaze pe Autostrada A1. 72 de ani, pe contrasens, fără permis. Ce amendă și-a luat 1

Șofer kamikaze pe autostradă. Șoferul avea deja permisul suspendat, de această dată fiind amendat și cercetat penal. Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat și au găsit un șofer care a fost surprins, luni dimineața, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, a arătat sursa citată.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentur o perioadă de 120 de zile. Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal.

Un șofer a fost lovit de o maşină pe A1, în timp ce anunţa un accident în care era implicat

Doi bărbaţi au ajuns la spital cu traumatisme, după ce au fost implicaţi joi dimineaţă într-un accident pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, în zona ieşirii spre Agnita. Potrivit ISU Sibiu, echipajele medicale au acordat asistenţă unui bărbat în vârstă de 32 de ani cu traumatisme craniene şi ale membrelor inferioare şi unui bărbat în vârstă de 50 de ani cu durere lombară.

„Poliţiştii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident de circulaţie produs pe A1, la km 242, în zona ieşirii spre Agnita, pe sensul Sebeş – Vâlcea. Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe calea 2, un sibian în vârstă de 32 de ani a lovit parapetul median şi a rămas imobilizat pe banda 2.

Conducătorul auto a coborât din autoturism, a instalat triunghiurile de avertizare şi a apelat 112 pentru a anunţa evenimentul. În timp ce se afla în spatele vehiculului, şoferul unui alt autoturism condus pe banda 2, un buzoian în vârstă de 50 de ani, nu îl observă şi îl loveşte, intrând apoi în coliziune cu autoturismul implicat în primul eveniment”, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu, conform Stirile Pro Tv.

Previous Story

Brașov. George Scripcaru nu mai candidează la Primărie. Rămân în joc Allen Coliban și Adrian Veștea. Cine câștigă?

Next Story

Jurnaliștii britanici se miră cum Ion Țiriac, „Buldozerul din Brașov”, e mai bogat decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc. “O fostă vedetă a tenisului care a câștigat doar 200.000 de lire sterline ca jucător este acum un miliardar”