Jurnaliștii britanici se miră cum Ion Țiriac, „Buldozerul din Brașov”, e mai bogat decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc. “O fostă vedetă a tenisului care a câștigat doar 200.000 de lire sterline ca jucător este acum un miliardar”

Last Updated on martie 10, 2024 Jurnaliștii britanici se miră cum Ion Țiriac, „Buldozerul din Brașov”, e mai bogat decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc. "O fostă vedetă a tenisului care a câștigat doar 200.000 de lire sterline ca jucător este acum un miliardar” 1

Miliardarul român Ion Țiriac este protagonistul unui articol din Daily Mail. Ziariștii se miră cum un fost sportiv care a câștigat pe teren doar 200.000 de lire sterline a ajuns să fie mai bogat decât Ronaldo și Messi la un loc.”O fostă vedetă a tenisului care a câștigat doar 200.000 de lire sterline ca jucător este acum un miliardar care e mai bogat decât Cristiano Ronaldo și Lionel Messi la un loc”, se arată în articolul menționat, conform ziare.com.

Ion Tiriac are acum 84 de ani și o avere netă de aproximativ 1,6 miliarde de lire sterline (2 miliarde de dolari), potrivit Forbes – după ce a dezvoltat o companie uriașă de investiții care se ocupă de imobiliare, servicii financiare, companii aeriene și multe alte afaceri. El a devenit primul miliardar al României, în 2007, și deține o colecție impresionantă de automobile (peste 400 de modele), incluzând un Rolls-Royce Phantom IV, scriu englezii.

Averea uriașă a lui Tiriac este mult mai însemnată decât a sportivilor de top, iar Dail yMail îi menționează pe Cristiano Ronaldo (631 de milioane de dolari) și pe Lionel Messi (586 de milioane de dolari). Românul are mai mulți bani decât cei doi la un loc. Averea lui Tiriac îl situează, de asemenea, deasupra lui LeBron James, care are aproximativ 1 miliard de dolari.

Supranumit „Buldozerul din Brașov” după locul său de naștere, Țiriac a reprezentat România la hochei la JO din 1964, s-a retras din tenis în 1979 și a devenit pentru scurt timp antrenor pentru o serie de vedete ale tenisului – precum Marat Safin, Goran Ivanisevic și Ilie Năstase, se arată în articol.

Ion Țiriac, scenariu negativ pentru Simona Halep la TAS: „A făcut o singură greșeală”

Ion Țiriac nu-i dă prea multe șanse Simonei Halep la un verdict favorabil după audierile de la TAS. În perioada 7-9 februarie, dubla campioană de Grand Slam se află la Lausanne pentru a încerca să obțină micșorarea sau anularea suspendării pentru dopaj.

Mă îndoiesc că TAS-ul face foarte mult. În general, nu fac, pentru că au hotărât ăia care știu ce au hotărât. Simona Halep a făcut o singură greșeală. Nu a spus de la început: «Vă rog să îi luați pe oamenii care au grijă de mine, nu pe mine. De-aia îi plătesc»”, a declarat Ion Țiriac, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, reacție despre proiectul Ion Țiriac – Mircea Lucescu la Dinamo!

Recent, Mircea Lucescu și Ion Țiriac au anunțat că ar fi dispuși să investească la Dinamo în cazul în care formația din Ștefan cel Mare își va construi noul stadion.
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, se teme de acest „cuplu” imbatabil care ar putea să-i conducă pe „câini” spre gloria de odinioară.

Șucu? Niciodată în viața lui nu va putea cât sunt eu în fotbal să treacă. Alea nu sunt sume așa mari, 600.000-700.000. N-a dat 3 milioane, cum au dat eu pe Coman.
Singurii care ar putea să treacă peste mine sunt Țiriac și Lucescu, dar mă bat și eu, chiar dacă ar investi. E variantă viabila cu ei la Dinamo. Lucescu a zis că stadionul va fi în centru și vor fi și alte servicii. Stadionul va avea multe spații comerciale.

Ei ce au spus? Că dacă ajung la o înțelegere cu Ministerul de Interne. Ce înseamnă asta? Stadionul va deservi echipa de fotbal, iar spațiile comerciale pot scoate 10 milioane de euro pe an, cel puțin.

Varianta Țiriac – Lucescu e de luat în calcul. Țiriac e deștept, niciodată nu o să poată pierde bani. E prea deștept la afaceri. Nici nu-l interesează pe el, are prea multă popularitate, nume și ce vrei tu. Îl mai interesează pe el asta? Nu l-a interesat niciodată nici în politică, nici în nimic. El niciodată nu intră dacă pierde bani. Lucescu a și zis că vor intra doar în varianta în care vor avea succes.

Țiriac și Lucescu sunt singurii care mă pot învinge pe mine. Nu cred că mă pot bate cu ei. O să mă zbat, dar e greu să te bați cu ei. Țiriac are bani mulți, iar Lucescu e cel mai mare specialist din fotbalul românesc care a existat. Eu mă mai zbat, dar va fi greu”, a spus Gigi Becali, la Orange Sport, conform Pro Sport.

Previous Story

(Video) Șofer kamikaze pe Autostrada A1. 72 de ani, pe contrasens, fără permis. Ce amendă și-a luat

Next Story

Brașov. Tânărul care şi-a ucis părinţii: „Drogurile legale distrug lumea. Aveţi grijă de mama voastră, de tăticul vostru!”