Brașoveanca Dana Nălbaru, despre fostul iubit Călin Goia de la Voltaj, pe care l-a iubit timp de 6 ani, înainte de căsătorie:  Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”

Last Updated on februarie 14, 2024 Brașoveanca Dana Nălbaru, despre fostul iubit Călin Goia de la Voltaj, pe care l-a iubit timp de 6 ani, înainte de căsătorie:  Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație” 1

Înainte de căsătoria cu actorul Dragoș Bucur, brașoveanca Dana Nălbaru s-a iubit cu artist celebru. Deși au fost împreună 6 ani, cei doi s-au despărțit uimind pe toată lumea. În urmă cu ceva timp, cântăreața a spus că unul dintre motivele care au dus la încheierea relației a fost comunicarea.

Dana Nălbaru și solistul trupei Voltaj, Călin Goia, s-au iubit aproape 6 ani. Cum și de ce s-a terminat relația lor, a povestit Dana Nălbaru acum ceva timp.
Cred că cel mai important lucru pentru o relație este comunicarea. Asta nu a mers. Vedeam cu totul și cu totul altfel viața, în general. Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație(…) Sunt multe motive pentru care am continuat această relație timp de aproape 6 ani”, a mărturisit Dana, potrivit Click.

La rândul său, Călin Goia, solistul trupei Voltaj a oferit un punct de vedere referitor la despărțirea de Dana:
De Dana mă despărțisem din aprilie, când ea s-a și mutat, dar am hotărât amândoi să ținem totul ascuns, pentru că situația nu era extrem de clară. Despărțirea finală a survenit însă la sfârșitul lui iunie. Știam de relația cu Dragoș (Dragoș Bucur – N.R.), îmi spusese Dana. Asta e viața, noi nu am reușit să facem mai mult”, mărturisea Călin Goia, conform b1TV.

Fosta interpretă a povestit despre pasul pe care l-a făcut la 33 de ani, atunci când s-a botezat.
Eu nu sunt făcută pentru a fi persoană publică (…). Sunt pocăită și îmi doresc să mă pocăiesc și mai mult, astfel ca în fiecare zi a vieții mele să îl fac pe Iisus mândru de mine și să tind spre Dumnezeu în fiecare zi a vieții mele”, a povestit Dana, pentru podcast-ul realizat de Mihai Morar.

Dana Nălbaru a mărturisit că a învățat că poate fi fericită cu puține lucruri.
Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa. Pocăința este, în primul rând, în inima ta… Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a povestit Dana, conform Adevarul.

Ce afacere și-au deschis Dragoș Bucur și Dana Nălbaru
Dana Nălbaru a renunțat la muzică pentru a se dedica vieții de familie, însă asta nu înseamnă că nu muncește și contribuie la bugetul familiei. Fosta solistă de la Hi-Q și-a deschis o afacere, împreună cu soțul ei. Este vorba despre o brutărie artizanală, care se află tocmai în Otopeni, scrie TVmania. Clienții sunt impresionați de dulciurile care ies din mâinele ei și nu-i pot contesta talentul.

Produsele celor doi sunt mai scumpe decât altele existente pe piață, însă aceștia investesc în calitate. Dana Nălbare comercializează și produse care pot fi consumate și de persoanele care suferă de diabet, asemenea soțului ei.

Previous Story

O haită de lupi a ucis o căprioară între case, în orașul Covasna. „Câini, şi din lanţ i-au luat şi vecinului şi mie mi-au luat”

Next Story

Video Brașov. Accidentul cu mașina înfiptă între stâlp și gard, surprins de camerele video