Video Brașov. Accidentul cu mașina înfiptă între stâlp și gard, surprins de camerele video

Last Updated on februarie 14, 2024 Video Brașov. Accidentul cu mașina înfiptă între stâlp și gard, surprins de camerele video 1

Accidentul rutier, produs ieri pe DN1, în localitatea Beclean, județul Brașov a fost surprins de camerele de supraveghere. Reamintim că în accident a fost implicat un autoturism, care a ieșit în afara părții carosabile și a lovit un stâlp, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers de către conducătorul acestuia, conform fagarasultau.ro.

Pe imagini se vede cum maşina, condusă cu mare viteză, se află între un TIR şi o camionetă. La un moment dat, maşina care nu se mai afla sub controlul șoferului intră pe trotuar, se lovește cu partea din faţă în stâlpul de pe marginea drumului, iar din inerție spatele se ridică de la pământ, pentru că în apropiere era o casă, autoturismul a rămas „proptit în stâlp.”, scrie brasov.net.

În urma incidentului, conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală, unde beneficiază de îngrijiri de specialitate.
Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, numai că, așa cum se poate vedea din fotografie, mașina a rămas într-o poziție extrem de neobișnuită.

Capota autoturismului s-a înfipt în locul în care ieșea stâlpul din pământ, iar mașina a rămas cu partea din spate în sus și cu fața în pământ.

În zona localității Beclean, a avut loc cu un accident de circulație, în zona localității Beclean. În accident a fost implicat un autoturism, care ar fi ieșit în afara părții carosabile și a lovit un stâlp, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers de către conducătorul acestuia. În urma incidentului, conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală, unde beneficiază de îngrijiri de specialitate”, a precizat agent șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, conform Adevarul.

Beat şi fără permis, un braşovean a făcut accident cu maşina pe care o furase. „Cursa” a avut doar 10 metri
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta ar fi furat un autoturism, pe care l-ar fi condus în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, fără a deține permis de conducere, scrie Biz Brasov.

La data de 12 februarie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați de către un bărbat din localitatea Racoș, județ Brașov, cu privire la faptul că autoturismul său a fost furat, avariat și apoi abandonat în vecinătatea domiciliului său.

În urma sesizării la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un tânăr de 26 de ani, care ar fi sustras autoturismul din fața casei persoanei vătămate, l-ar fi condus aproximativ 10 metri, după care ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit gardul unui alt imobil, aspect ce l-a determinat să abandoneze autovehiculul.

În scurt timp, polițiștii l-au depistat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, despre care au stabilit faptul că nu posedă permis de conducere auto. De asemenea, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat. În acest context, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabilirea cu certitudine a prezenței alcoolului în organism.

Ulterior, în urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest al I.P.J. Brașov, pentru 24 de ore.

Previous Story

Brașoveanca Dana Nălbaru, despre fostul iubit Călin Goia de la Voltaj, pe care l-a iubit timp de 6 ani, înainte de căsătorie:  Am știut că nu e el jumătatea mea după prima jumătate de an de relație”

Next Story

(Foto) Mai mulți bărbați s-au lăsat “salvați” de apa până la gleznă, urcându-se în spatele pompierilor, în timp ce o femeie a trecut desculță pe lângă ei