(Foto) Șoferița rănită grav pe DN7.  Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț

Last Updated on februarie 28, 2024 (Foto) Șoferița rănită grav pe DN7.  Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț 1

O șoferiță a fost transportată în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe DN7. Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț. Femeia conducea o Dacia Sandero.

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 7, între Tălmaciu și Boița, județul Sibiu. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7 spre Boița, pe fondul vitezei neadaptate, o femeie în vârstă de 69 de ani, din Tălmaciu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara carosabilului”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, conform Ora de Sibiu.

Femeia a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au intervenit echipaje SMURD și SAJ, dar și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Sibiu. „Femeia în vârstă de 69 de ani a suferit multiple traumatisme. Aceasta este transportată la UPU Sibiu, inconștientă, intubată”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Actualizare 15:00 Reprezentanții Spitalului județean anunță că femeia a fost internată în Secția Chirurgie. „Pacienta în vârstă de 69 de ani are un traumatism toracic stâng și fracturi costale multiple, motiv pentru care a fost internată în cadrul secției Chirurgie 1 a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Este conștientă și stabilă”, spune Cristina Bălău, purtătoarea de cuvânt a Spitalului, conform Turnul Sfatului.

(Foto) Șoferița rănită grav pe DN7.  Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț 2

(Foto) Șoferița rănită grav pe DN7.  Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț 3

Un bărbat „mort de beat” a lovit trei maşini parcate. Accidentul a avut loc în cartierul Noua, din Braşov
Un bărbat de 31 de ani a provocat un accident rutier în seara zilei de 27 februarie, în jurul orei 22:00, pe strada Nucului din municipiul Brașov. Conducătorul auto, testat pozitiv pentru consumul de alcool, a pierdut controlul autoturismului și a lovit trei mașini care erau parcate în afara părții carosabile, scrie Biz Brasov.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier, care au intervenit la fața locului, au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 1.09 mg/l alcool pur în aerul respirat. În urma acestui rezultat, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru prelevarea de mostre biologice, care vor stabili cu certitudine valoarea alcoolemiei.

În prezent, Poliția Municipiului Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Previous Story

Aeroportul Brașov. O a treia destinație Wizz Air, de la 79 de lei biletul

Next Story

Brașoveni certați pentru că au tăiat 29 de copaci pentru a face loc unui supermarket. ”Trebuie să fii nebun să tai copaci ilegal ziua în amiaza mare, în oraș, lângă un drum atât de circulat”