Aeroportul Brașov. O a treia destinație Wizz Air, de la 79 de lei biletul

Last Updated on februarie 28, 2024 Aeroportul Brașov. O a treia destinație Wizz Air, de la 79 de lei biletul 1

Începând din iunie, Wizz Air va opera zboruri zilnice de la București către Budapesta, asigurând pasagerilor o conectivitate fără întreruperi între aceste două orașe. Călătorii din Brașov se pot bucura de zboruri către Budapesta de trei ori pe săptămână, operate în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Biletele sunt disponibile deja, cu tarife începând de la 79 de lei, anunță Observator TV. Totodată, Wizz Air lansează o rută de la București către Salzburg în data de 1 aprilie, iar pe 20 iunie, o nouă rută spre Leipzig.

Budapesta, denumită adesea „Perla Dunării”, captivează vizitatorii cu istoria sa bogată, arhitectura uimitoare și scena culturală vibrantă. Renumită pentru obiective emblematice precum Castelul Buda, Bastionul Pescarilor și clădirea Parlamentului, Budapesta oferă un amestec încântător de tradiție și modernitate. Călătorii se pot răsfăța în băile termale ale orașului, pot explora străzile sale fermecătoare și pot savura diversele delicii culinare pe care capitala Ungariei le are de oferit.

Aceste noi zboruri subliniază și mai mult angajamentul Wizz Air de a oferi pasagerilor români o gamă extinsă de opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem bucuroși să anunțăm încă două rute din România către capitala Ungariei, Budapesta.

Prin aceste adăugiri, ne reafirmăm angajamentul față de clienții noștri români, oferindu-le mai multe opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Wizz Air rămâne dedicată extinderii rețelei sale și furnizării unor opțiuni de călătorie convenabile, low-cost pentru pasagerii săi din România.”

Previous Story

Video Brașov. Imagini frumoase cu mistreți la panoramă într-o pădure a Parcului Național Piatra Craiului

Next Story

(Foto) Șoferița rănită grav pe DN7.  Impactul a fost atât de puternic încât motorul a ajuns în șanț