Foto Brașov. O placă de beton s-a prăbuşit peste o casă după ce un drum s-a surpat. „S-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut”

Last Updated on februarie 7, 2024 Foto Brașov. O placă de beton s-a prăbuşit peste o casă după ce un drum s-a surpat. „S-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut” 1

Spaimă soră cu moartea pentru o familie din cartierul brașovean Șchei. Oamenii s-au trezit că o bucată din strada care trecea pe dealul din spatele casei s-a prăbușit în curtea lor și puțin a lipsit să nu le dărâme acoperișul, anunță Stirile Pro Tv. Îngrozit, proprietarul locuinţei a crezut că se cutremură pământul.

Imediat după lăsarea întunericului, liniştea cartierului de pe strada General Traian Moșoiu a fost tulburată de o bubuitură puternică. Speriaţi, oamenii au ieşit imediat din case.

Martor: O bubuitură, un zgomot, am ieşit în stradă şi am văzut balustrada că se mişcă.

Foto Brașov. O placă de beton s-a prăbuşit peste o casă după ce un drum s-a surpat. „S-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut” 2

În doar câteva clipe atât bucata grea de metal, cât şi mai mulţi bolovani din structura străzii s-au prăvălit peste acoperişul unei case. În momentul impactului, înăuntru se afla proprietrul locuinţei. Trezit din somn, bărbatul a crezut iniţial că e cutremur, scrie Observator Tv.

Benone Prișcu, propietar: Eram acasă şi s-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut.

Când şi-a dat seama că acoperişul casei e pe cale să se prăbuşească, bărbatul a ieşit afară şi şi-a chemat într-un suflet fiica.

Fiica proprietarului: Am venit cât am putut de repede, a căzut toată balustrada de sus şi cu tot ce susţinea balustrada.
Fără să realizeze, chiar vecinii veniţi să îl ajute au devenit cauza unei noi alunecări de teren.

Foto Brașov. O placă de beton s-a prăbuşit peste o casă după ce un drum s-a surpat. „S-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut” 3

Claudiu Loghin, reporter Observator: Un segment de aproximativ zece metri lungime, din fundația străzii s-a prăbușit peste corpul de casă din spatele meu. În jur sunt bucăți foarte mari de beton, chiar segmente din balustradă și sus, agățate de vegetație și de stâncă, alte bucăți mari, din beton.

Strada surpată era circulată inclusiv de vehicule grele, către șantiere situate în amonte de locul prăbușirii. Deşi proprietrul locuinţei avariate a făcut nenumărate sesizări la primărie despre instabilitatea structurii, autorităţile au avut de fiecare dată o explicaţie.

Foto Brașov. O placă de beton s-a prăbuşit peste o casă după ce un drum s-a surpat. „S-a auzit o bubuitură puternică, urmată binenţeles de un cutremur mai mic. Dintr-o dată s-a auzit o bubuitură şi a căzut” 4

Benone Prișcu, proprietar: Am primit răspuns că strada va mai funcţiona aşa cum e şi 30-40 de ani de acum.

Previous Story

Brașovenii, șoferi și pietoni, chemați să semneze pentru construcția unei parcări subterane de milioane de euro în Livada Poștei pentru ca unii cu mașini să aibă unde parca atunci când pleacă la plimbare prin Centru

Next Story

Aeroportul Brașov. Prima cursă charter de vacanță. De la 399 de euro