Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini

Last Updated on februarie 24, 2024 Un accident rutier grav a avut loc vineri noapte, pe Bulevardul 15 Noiembrie din Brașov, lângă Panini. Potrivit martorilor, un pieton a fost lovit de un autoturism, în jurul orei 0.00 și s-a încercat resuscitarea sa, însă fără rezultat, fiind declarat decesul. Pietonul ar fi un tânăr, anunță mytex.ro.

Revenim cu detalii. Sursa imaginilor: INFO TRAFIC jud. BRASOV
Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini 1

Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini 2

Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini 3

O șoferiță fără permis a pierdut controlul volanului și a provocat un accident lângă Dridif, județul Brașov
Miercuri, 21 februarie, în jurul orei 23:00, pe DN1, în apropierea localității Dridif, județ Brașov, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au intervenit la locul producerii unui accident rutier soldat cu pagube materiale, în care a fost implicat un singur autoturism, anunță Monitorul Expres

În urma verificărilor întreprinse, a rezultat că persoana care se afla la volanul autoturismului, o femeie, de 52 de ani, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi părăsit partea carosabilă a drumului. De asemenea, cu ocazia verificării aspectelor de legalitate asupra documentelor, polițiștii au stabilit și faptul că femeia nu posedă permis de conducere auto.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

A lovit un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina. Șoferul a fost transportat la spital
Un șofer în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital după ce a intrat într-un cap de pod și s-a răsturnat cu mașina. Accidentul s-a petrecut vineri seară, aproape de miezul nopții, pe DJ 106, km. 61+200, între Agnita spre Ruja, județul Sibiu, scrie Turnul Sfatului.
Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini 4

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Agnita spre Ruja, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Ruja, a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit un cap de pod și s-a răsturnat,” anunță Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul era singur în mașină. Un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și un echipaj SAJ au intervenit la locul accidentului.
Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale bărbatului care a suferit un traumatism cranian și l-au transportat conștient la Centrul de primiri urgențe din Agnita conștient, transmt reprezentanții ISU Sibiu și SAJ Sibiu.

Previous Story

Brașov. Scandal la bloc. Femeie încuiată și bătută de concubin, salvată de un vecin

Next Story

(Video) Locul din Brașov unde poți “merge pe apă”. Turiștii au parte de o experiență unică. „Senzaţia este dată de zecile de izvoare liniare care se scurg lin de pe munte”