Brașov. Scandal la bloc. Femeie încuiată și bătută de concubin, salvată de un vecin

Last Updated on februarie 23, 2024 Brașov. Scandal la bloc. Femeie încuiată și bătută de concubin, salvată de un vecin 1

Un individ s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, violență în familie, amenințare și distrugere.O femeie a fost agresată de concubin timp de mai multe ore, până a reușit să ceară ajutorul unui vecin. Victima a fost încuiată în locuință, amenințată cu un cuțit și agresată fizic. După ce a reușit să iasă din apartament, brașoveanca a fost bătută și pe scara blocului, până să reușească să ceară ajutor. Un vecin a sunat la 112 și a salvat-o din băytaia individului.

În noaptea de 21/22.02.2024, între orele 20:30 – 00:40 și în timp ce se afla în imobilul din municipiul Brașov în care locuia alături de persoana vătămată, o persoană de sex masculin, pe fondul consumului de alcool și în scopul de a o împiedica pe concubina sa să părăsească locuința, respectiv pentru a o putea agresa fizic, a încuiat ușa de acces în apartament, păstrând cheile pe tot parcursul incidentului.

Acesta a luat un cuțit și între multiple amenințări cu moartea, a trântit-o pe persoana vătămată pe pat, a imobilizat-o și a agresat-o fizic în zona piciorului stâng, a gâtului și a cavității bucale. La un moment dat, profitând de faptul că agresorul se calmase într-o anumită măsură, persoana vătămată a reușit să ia cheia de rezervă, precum și telefonul mobil, însă concubinul său i l-a luat și l-a rupt în două, după care a continuat să o agreseze.

Victima a reușit să descuie ușa și să fugă în scara blocului, însă agresorul a sărit peste balustradă în fața ei, continuând apoi să o lovească cu pumnii și picioarele în cap și torace.
Finalmente, persoana vătămată a reușit să ajungă la un vecin de la un etaj inferior, care a apelat serviciul  112″, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, conform mytex.ro.

Persoana în cauză a fost reținută la data de 22 februarie 2024, iar la data de 23 februarie 2024 a fost propusă pentru arestare preventivă la Judecătoria Brașov. La data de 23 februarie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis propunerea parchetului și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, anunță brasov.net.

9 secţii de poliţie, pe urma a 3 hoţi
Secţia 2 de Poliţie Braşov a reuşit prinderea în flagrant delict a unor bărbaţi, bănuiţi fiind de săvârşirea a mai multor furturi, din judeţul Braşov. La sfârşitul lunii ianuarie, poliţiştii de aici au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un imobil, aflat în construcţie, de unde ar fi fost sustrase mai multe bunuri, valoarea acestora fiind estimată la suma de 15.000 de euro.

Verificările au dus la identificarea persoanelor bănuite, care au fost puse sub urmărire. Vinerea trecută, pe 16 februarie, în cadrul unei operaţiuni desfăşurată cu poliţişti din cadrul mai multor structuri operative, s-a reuşit prinderea a trei indivizi, la un alt jaf: imediat ce acestea sustrăseseră motorină din rezervorul unui autocamion parcat pe o stradă din comuna Sânpetru.

După surprinderea în flagrant delict a persoanelor, poliţiştii au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, la adrese din municipiul Săcele, unde locuiesc cei bănuiţi. De aici au fost ridicate mai multe bunuri de interes, dar şi bunuri căutate pentru a fi recuperate. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit că aceleaşi persoane, folosindu-se de un vehicul, s-ar fi deplasat la o clădire aflată în renovare, din municipiul Braşov, de unde ar fi sustras, de asemenea, bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, a transmis Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citat de bzb.ro.

Cei trei bărbaţi bănuiţi, cu vârstele între 30 şi 37 de ani, au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, unde, în baza materialului probator, s-a dispus reţinerea lor pentru 24 de ore în arestul IPJ. Tot ca măsură imediată, s-a dispus imobilizarea vehiculului cu care hoţii au transportat bunurile sustrase. Ulterior, instanţa le-a prelungit mandatele de arestare cu 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”.

Pentru această misiune au fost cooptaţi şi poliţiştii de la Secţiile3, 4 şi 5 Poliţie Braşov, Biroul de Investigaţii Criminale Braşov, Secţia de Poliţie Rurală Feldioara, Poliţiei Municipiului Săcele, Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov, Serviciului Criminalistic al IPJ Braşov, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Braşov.

Previous Story

Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. „Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat cât ai da şi în Poiana Braşov

Next Story

Foto Brașov. Accident mortal lângă Panini