Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. „Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat cât ai da şi în Poiana Braşov

Last Updated on februarie 23, 2024 Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. „Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat cât ai da şi în Poiana Braşov 1

Foarte multe vedete fug de prețurile mari la hotelurile din Poiana Brașov. Dorian Popa a fost același preț ca în Germania, la un hotel înc are și-a parcat mașina în balcon.  În vara lui 2023, Dorian Popa a făcut furori în rândul internauților, în momentul în care a publicat o fotografie făcută în camera unui hotel din Germania, pe balconul căreia era parcată una dintre bijuteriile sale pe patru roți.

Invitat în cea mai recentă ediție a podcastului găzduit de Teo Trandafir, a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Dacă mulți, inclusiv celebra prezentatoare, erau convinși că Dorian Popa a cheltuit o sumă uriașă să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania, adevărul este cu totul altul.

Vedeta a dezvăluit că, pentru o noapte de cazare – ce a inclus și urcarea autoturismului în cameră – a trebuit să plătească în jur de 180 de euro, adică prețul unei camere într-un hotel de patru stele în România.

Hai să îţi spun direct! Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat doar 180 de euro, cât ai da şi în Poiana Braşov. Eu nu m-am dus doar pentru o poză acolo, am stat o saptamanna în care am făcut conţinut pentru YouTube. Am decis să duc maşina pe platforma pentru că aşa a fost cel mai ok. Maşina se deprecia în cei 4000 de km dus-întors, am făcut un calcul, plus oboseala şi hotelurile ar fi costat de 3 ori mai mult decât ce am făcut eu”, a spus Dorian Popa, la podcastul lui Teo Trandafir.

Dorian Popa duce viața la care alții doar visează. Are o carieră de succes, dar și afaceri care îi aduc bani pe bandă rulantă. Pentru toate astea, artistul îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu. Dorian Popa i-a povestit lui Teo Trandafir că are o rugăciune, care îl emoționează de fiecare dată când o rostește.

Câteodată mă emoționez și eu, pentru că nu am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Recent, am găsit o rugăciune nouă, mi-a dat-o cineva, pentru că nu înțeleg cum reușește Dumnezeu să mă țină atât de bine”, a spus Dorian Popa.

Printre lacrimi, artistul a ținut să-i spună rugăciunea și lui Teo Trandafir. ”Pe tot omul și pe toată ființa ce este tulburătoare, Tu, Doamne, ține-i cu puterea ta cât mai departe de fața mea și lăcașurile vieții mele. Auzi părinte glasul meu, chiar dacă strig din mijlocul furtunii și ajută-mă să ies la limanul liniștii și al odihnei mele”, este rugăciunea care l-a emoționat profund pe Dorian Popa.

Cabral: „Am venit în Dubai doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov”
Au fost plecați în Laponia, în căutarea lui Moș Crăciun și a Aurorei Boreale. Iar pentru că în Poiana Brașov este prea scump,  Andreea (38 de ani) și Cabral Ibacka (46 de ani) au dat fuga la căldură, în însoritul Dubai și sunt împreună cu cei doi copii ai lor, Tiago (aproape 2 ani) și Namiko (5 ani), amândoi fascinați de ceea ce văd în vacanță, alături de părinții lor.

Niciodată nu am știut cum să postez din vacanță. Dacă locul poate părea luxos, dă lumea cu castraveți stricați după mine, că mă laud. Dacă locul pare prea simplu, aruncă lumea cu ceapă verde expirată…că-s vai de steaua mea.

Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. „Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat cât ai da şi în Poiana Braşov 2

Așa că pun poza asta aici…și vă zic că am venit în Dubai doar pentru că nu am avut bani de Poiana Brașov. Și n-am pe mine Prada sau Versace…am ceva simplu dar mișto și niște “adidași” simpli în picioare. Da’ piesa îți place?“, a transmis Cabral, potrivit Click.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

Previous Story

170,000 de euro despăgubiri. Bătrâna de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune uriașe, după ce a provocat un accident cu 3 morţi

Next Story

Brașov. Scandal la bloc. Femeie încuiată și bătută de concubin, salvată de un vecin