170,000 de euro despăgubiri. Bătrâna de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune uriașe, după ce a provocat un accident cu 3 morţi

Last Updated on februarie 23, 2024 170,000 de euro despăgubiri. Bătrâna de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune uriașe, după ce a provocat un accident cu 3 morţi 1

O bătrână care a provocat un accident mortal, după ce a traversat printr-un loc nepermis, a fost condamnată la închisoare cu suspendare. Nenorocirea s-a întâmplat în 2019, în Neamţ, iar trei oameni au murit atunci din imprudenţa femeii care acum este obligată la plata unor daune uriaşe.

Bătrâna a fost condamnată la 3 ani de închisoare cu suspendare, asta după ce a fost găsită vinovată de producerea unui accident în urma cărui 3 persoane au murit. Totul s-a întâmplat pe drumului european E25, la sfârşitul anului 2019. Atunci femeia a traversat strada fără să se asigure prin loc nepermis iar un şofer în încercarea de a o evita ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit violent de o altă maşină, informează observatornews.ro.

Tragedia a dus la pierderea a trei vieţi. Instanţa a mai decis că femeia trebuie să achite rudelor celor decedaţi daune în valoare de 170.000 de euro, bunurile acesteia fiind puse sub sechestru, valoare lor fiind mult mai mică decât daunele ce ar trebui plătite. Totodată, bătrâna ar trebui să presteze o perioadă şi muncă în folosul comunităţii.

Cumplitul accident a avut loc acum trei ani în apropierea sensului giratoriu de la Castelul de Apă, spre Suceava. Un şofer de 39 de ani, din Bacău, se afla la volanul uni autoturism pe DN 2 – E 85 şi circula din direcţia Suceava – Roman, când, la intersecţia cu strada Muncii din Săbăoani, a virat stânga pentru a evita impactul cu o localnică de 80 de ani, care traversa strada printr-un loc nepermis.

În acel moment, tânărul de 39 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a spulberat un alt autoturism, în care se afla un tânăr de 18 ani, din Barticeşti – şoferul – şi mama acestuia, de 38 de ani. Accidentul de la Săbăoani s-a soldat cu decesul ambilor şoferi, dar şi a femeii de 38 de ani.

Două mașini s-au ciocnit violent pe DN1, în Brașov. Patru persoane, printre care doi copii, sunt răniți
Accident grav cu patru victime pe DN1 în Timișul de Jos, județul Brașov, joi, 22 februarie. Patru persoane sunt rănite. Între victime sunt și doi copii.

Accident rutier pe DN1, Timișul de Jos ( zona Petrom) în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 copii.

170,000 de euro despăgubiri. Bătrâna de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune uriașe, după ce a provocat un accident cu 3 morţi 2

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ și un echipaj cu apă și spumă. Se intervine pentru acordarea asistentei medicale. Toate victimele sunt conștiente. Una dintre victime a refuzat transportul la spital”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, conform RTv.

170,000 de euro despăgubiri. Bătrâna de 85 de ani, condamnată la închisoare și la plata unor daune uriașe, după ce a provocat un accident cu 3 morţi 3

În urma coliziunii, unul dintre vehicule a ieșit în afara părții carosabile. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.

Previous Story

Val de aer tropical, apoi vremea se răcește brusc. Cum va fi vremea la Brașov în weekend

Next Story

Dorian Popa dezvăluie cât l-a costat, de fapt, să îşi parcheze maşina în balconul unui hotel din Germania. „Cazarea în hotelul respectiv (sunt doar două în lume) a costat cât ai da şi în Poiana Braşov