Brașovean arestat după ce a tăiat cauciucurile de la mașina fostei sale soții

Last Updated on februarie 5, 2024 Un brașovean a fost arestat după ce a tăiat anvelopele autoturismului fostei sale soții. La data de 03 februarie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 5 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că fostul său soț ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele autoturismului personal al acesteia, care era parcat într-un spațiu amenajat, din strada Neptun, județ Brașov.

„În urma sesizări, polițiștii Secției 5 de Poliție, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4 de Poliție și Serviciul Criminalistic, s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Brașovean arestat după ce a tăiat cauciucurile de la mașina fostei sale soții 1

În timp ce polițiștii efectuau cercetări, la fața locului s-a prezentat și persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv fostul soț al persoanei vătămate, care a refuzat să cooperez atunci când a fost solicitat de polițiști, motiv pentru care a fost încătușat.

În timpul controlului corporal efectuat de polițiști, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor, cu o lungime aproximativă de 30 de centimetri”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, conform Monitorul Expres.

Brașoveanul a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest Preventiv al IPJ, pentru o perioadă de 24 de ore. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, scrie brasov.net.

Emil Boc, în doliu! Fina lui a fost găsită moartă în casă! Femeia era fosta soție a președintelui Consiliului Județean Cluj!

Camelia Tișe, fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj Alin Tişe, a fost găsită moartă, luni, în apartamentul ei din Cluj-Napoca, a transmis Poliția, potrivit Hotnews.

„La data de 5 februarie, în jurul orei 08.50, Poliţia Cluj-Napoca a fost sesizată că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie de 47 de ani.
Ajunşi la domiciliul femeii, poliţiştii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind începute cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul. Au fost demarate cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă”, a transmis Poliția Județeană Cluj.

Reprezentanții Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj au confirmat informația, la solicitatea Ziua de Cluj: „O femeie de 47 de ani a fost găsită decedată, luni dimineață, într-un imobil din Cluj-Napoca”, au transmis reprezentanții SAJ Cluj.

Camelia Tişe şi Alin Tişe au divorţat în 2018 şi au împreună un băiat de 13 ani. Femeia era notar public. Divorțul Cameliei și al lui Alin Tișe, al căror naș a fost primarul Emil Boc, a fost extrem de mediatizat, având în vedere averea pe care pe care și-au împărțit-o.

Previous Story

Îi pare rău că a terminat  facultatea pentru că are salariul mic: „Mi-a făcut cineva holul și un living a luat în 5 zile 1500 €. Unde poți merge să înveți o meserie, să te ia de la zero?”

Next Story

Brașov. Piața Sfatului fără fântâna arteziană. Va fi construită una mai mică, lângă Casa Sfatului