Brașov, printre cele mai romantice orașe din țară. Cristi Brancu a cerut-o din nou pe Oana de soție, în vârf de munte, în Poiană – video

Last Updated on februarie 13, 2024 Brașov, printre cele mai romantice orașe din țară. Cristi Brancu a cerut-o din nou pe Oana de soție, în vârf de munte, în Poiană - video 1

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o gamă variată de produse, cu livrare rapidă, a efectuat o analiză relevând că Brașovul se află printre cele mai romantice orașe din țară. Datele evidențiază că utilizatorii din București, Cluj-Napoca și Brașov sunt cei mai romantici, plasând cele mai multe comenzi de flori de Valentine’s Day.

O comandă notabilă din anul precedent a fost realizată de un utilizator din Cluj-Napoca, care a cheltuit 1200 de lei pentru flori. Când vine vorba de comenzile de flori pe tot parcursul anului, clasamentul din 2023 este condus de București, urmat de Cluj-Napoca și Constanța.

De asemenea, Ziua Îndrăgostiților este momentul în care se înregistrează cele mai multe comenzi în categoria de produse din sex shop, cu 10% dintre acestea realizate dimineața, la ora 10:00. Cele mai multe comenzi din această categorie au fost livrate în 2023 în București, Cluj-Napoca și Brașov.

Cristi Brancu – cuprins de romantism în Masivul Postăvarul
Jurnalistul de la Prima TV a dorit să-și arăte sentimentele pentru soția lui, Oana, în vârf de munte, în Poiana Brașov.

„Eram la munte, la cabană, pe Postăvarul, și m-am gândit să o cer din nou pe Oana de soție. Așa că am profitat de complicitatea DJ-ului și am cerut-o pe Oana de soție în fața tuturor celor care se distrau. Și, ghici ce, a spus imediat «Da». Așa că încă 50 de ani de acum înainte îi vom petrece împreună”, a declarat Cristi Brancu, potrivit mytex.ro.

Cu această istorioară, jurnalistul și-a anunțat revenirea cu un sezon nou de Exclusiv VIP, de Ziua Îndrăgostiților, la Prima TV. Miercuri, 14 februarie, de la ora 16.00, telespectatorii vor afla „din prima” poveștile de dragoste ale vedetelor, cum sărbătoresc această zi plină de iubire, dar și picanterii din viața lor.

Aproape 8.000 de brașoveni au măcar un motiv de sărbătoare pe 14 februarie
Este vorba despre cei care ar trebui să-și sărbătorească onomastica pe 14 februarie, de ziua Sfântului Valentin, potrivit datelor furnizate de către directorul Direcției Județene Comunitare de Evidență a Persoanelor (DJCEP) Brașov, Ioan Curecheriu, conform mytex.ro.

Asta, deși Sfântul Valentin nu apare în calendarul ortodox pe 14 februarie. În calendarul romano-catolic, pe 14 februarie este pomenit, dar mai discret, preotul martir Valentin, neexistând însă tradiția sărbătoririi onomasticii. În prim-planul celebrării apar sfinții Ciril (Chiril), călugăr, și Metodiu, episcop, patroni ai Europei. La ortodocși apare doar un sfânt mucenic Valent pe 16 februarie și Sfântul Valentin – episcopul de Terni (Umbria de astăzi) – pe 30 iulie, dar și sfinți Valentin și Valentina, în mai și în iulie.

Totuşi, statistic, în judeţul Brașov sunt 4.799 de bărbați cu numele de botez Valentin, Valeriu sau Vali și 3.130 de femei botezate Valentina, Valeria ori cu prenumele Vali, în total 7.929 de brașoveni cărora reprezentanții DJCEP le urează „La mulți ani!”.

Previous Story

Accident Brașov. Cu mașina înfiptă între gard și stâlp. Cum a nimerit acolo? 

Next Story

O companie aeriană va începe să cântărească și pasagerii, nu doar bagajele de mână. „Niciun avion nu s-a prăbușit vreodată din cauza pasagerilor supraponderali”