Accident Brașov. Cu mașina înfiptă între gard și stâlp. Cum a nimerit acolo? 

Last Updated on februarie 13, 2024 Accident Brașov. Cu mașina înfiptă între gard și stâlp. Cum a nimerit acolo?  1 Accident Brașov. Cu mașina înfiptă între gard și stâlp. Cum a nimerit acolo?  2
(Foto: Info Trafic Fagaras)

Echipele de interventie au fost solicitate in localitatea Beclean, județul Brașov,  in urma unui eveniment rutier. Soferii din trafic au fotografiat o masina care pur si simplu s-a infipt in trotuar si a ramas suspendata intre un stalp, care pare smuls din pamant, si zidul unei case, scrie Fagarasultau.ro.

A furat o mașină și a intrat cu aceasta, după doar 10 m, în gardul unui imobil, apoi a fugit de la fața locului
În alt incident, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, după ce aceasta ar fi furat un autoturism, pe care l-ar fi condus în timp ce s-ar fi aflat sub influența alcoolului, fără a deține permis de conducere, scrie Salut Fagaras.

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați de către un bărbat din localitatea Racoș, județ Brașov, cu privire la faptul că autoturismul său a fost furat, avariat și apoi abandonat în vecinătatea domiciliului său.

În urma sesizării la fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care, în urma cercetărilor efectuate, a identficat persoana bănuită de comiterea infracțiunii, un tânăr de 26 de ani, care ar fi sustras autoturismul din fața casei persoanei vătămate, l-ar fi condus aproximativ 10 metri, după care ar fi pierdut controlul volanului și ar fi lovit gardul unui alt imobil, aspect ce l-a determinat să abandoneze autovehiculul.

În scurt timp, polițiștii l-au depsitat pe tânărul bănuit de comiterea faptei, despre care au stabilit faptul că nu posedă permis de conducere auto. De asemenea, polițiștii l-au testat din punct de vedere al consumului de alcool, iar rezultatul a indicat o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul respirat. În acest context, tânărul a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, pentru stabiliriea cu certitudine a prezenței alcoolului în organism.

Ulterior, în urma administrării probatorilui, tânărul a fost reținut și depus în cadrul Centrului de Reținere și Arest al I.P.J. Brașov, pentru 24 de ore.

Accident cu trei mașini pe Valea Oltului
Trei mașini s-au ciocnit pe Valea Oltului, marți în jurul prânzului. Conform IPJ Vâlcea, evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Polițiștii rutieri intervin în acest moment pe Drumul Național 7, la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Din primele date, se pare că pe Drumul Național 7, în localitatea Câineni, la km 230, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între 3 autoturisme. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale. Traficul rutier este blocat.” transmite IPJ Vâlcea, conform Ora de Sibiu.

Previous Story

Harta aquapark-urilor indoor. Paradisul Acvatic din Brașov, locul 3 la accesibilitate

Next Story

Brașov, printre cele mai romantice orașe din țară. Cristi Brancu a cerut-o din nou pe Oana de soție, în vârf de munte, în Poiană – video