BMW pus pe butuci de hoți. Un șofer care și-a parcat mașina pe DN1 s-a trezit fără toate cele patru roți

Last Updated on februarie 4, 2024 Un șofer și-a lăsat BMW-ul parcat peste noapte pe DN 1 apoi s-a trezit a doua zi fără toate cele patru roți. Hoții i-au pus, la propriu, mașina pe butuci.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 februarie, pe DN 1, la km 418, în apropiere de localitatea Mirăslău. Vineri dimineață, proprietarul a găsit autoturismul de lux pe butuci. Persoane necunoscute au furat toate cele patru roți și au lăsat mașina sprijinită pe patru butuci de lemn, scrie Adevarul.

BMW pus pe butuci de hoți. Un șofer care și-a parcat mașina pe DN1 s-a trezit fără toate cele patru roți 1

Proprietarul a anunțat polițiștii și le-a cerut ajutorul. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și încearcă să dea de urma hoților, scrie Ziarul Unirea.  Polițiștii verifică dacă sunt camere de luat vederi în apropiere, pentru a putea obține o pistă în anchetă.

Autoturismul este un BMW 840 (seria 8), care valorează, în funcție de dotări, peste 60.000 de euro. Doar jantele ar costa circa 1.000 de euro, preț la care se adaugă și anvelopele.

Un șofer de BMW în vârstă de 64 de ani a rămas fără permis pentru 90 de zile după ce a trecut pe roșu neacordând prioritate unui grup de pietoni

În urma unei situații prezentate în presa locală polițiștii au identificat un șofer de 64 de ani din Udești care la data de 30.01.2024 a condus autoturismul pe strada Ana Ipătescu din Suceava și care nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric aflat în funcțiune, neacordănd prioritate de trecere unui grup de pietoni aflați în traversarea stăzii pe trecerea de pietoni semaforizată și marcată corespunzător, scrie suceavanews.ro.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.650 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus retinerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Spania. Șofer român, vedetă în Malaga, după ce a reușit să își înfigă BMW-ul într-un sens giratoriu

Un șofer român în vârstă de 44 de ani, care locuiește în orașul Algeciras din Cadiz, a fost rănit ușor în noaptea de marți spre miercuri, după ce s-a înfipt cu BMW-ul său în sensul giratoriu Barranco Plano din Torrox. În urma testului de alcoolemie, bărbatul a dat un rezultat pozitiv, conform stiridiaspora.ro.

BMW pus pe butuci de hoți. Un șofer care și-a parcat mașina pe DN1 s-a trezit fără toate cele patru roți 2

Accidentul – în care nu au fost implicate alte vehicule și nici alte persoane nu au fost rănite, românul fiind singurul ocupant al mașinii – a avut loc marți, după ora 23.00, la sensul giratoriu care dă acces la autostrada mediteraneană. Autoturismul circula cu viteză mare în pantă descendentă. Ploua slab și a ajuns să se izbească de bordură și să urce în partea superioară a sensului giratoriu.

Poliția locală și Guardia Civil de Tráfico au ajuns rapid la fața locului și au preluat controlul accidentului.

Previous Story

1.000 de euro salariu, nu se găsesc muncitori la autostradă. ”Te bagă la lopată. La banii pe care îi dau ăștia îți rupi sănătatea și ajungi la spitale”

Next Story

Ploșnițe la Ikea. Insecte parazite care sug sânge de la oameni. Reacția companiei