Andreea Esca: „Iarna mergeam la bunicii mei din Brașov, care aveau o casă foarte frumoasă la poalele unui deal. Era foarte frumos”

Last Updated on februarie 18, 2024 Andreea Esca

Andreea Esca, 51 de ani, își amintește cu nostalgie de vremea copilăriei și de dragii ei părinți. Vedeta PRO TV a crescut într-o familie unită și plină de iubire, în care blândețea mamei și caracterul strict al tatălui se îmbinau într-o armonie perfectă. Știrista a vorbit despre cele mai frumoase clipe petrecute alături de părinți, dar și în casa bunicilor din Brașov.

Andreea Esca își amintește cu drag cum mama ei o răsfăța mereu și îi dăruia câte un cadou, chiar dacă fiica nu-i cerea niciodată. Privind în urmă, prezentatoarea de la PRO TV este conștientă că mama era foarte blândă și permisivă, de aceea educația strictă a tatălui a fost în aceeași măsură binevenită. „A fost o copilărie foarte frumoasă. Îmi petreceam foarte multe vacanțe la țară, la Poalele Negoiului, unde stătea o mătușă. Iarna mergeam la bunicii mei din Brașov, care aveau o casă foarte frumoasă la poalele unui deal.

Era foarte frumos. În general, copilăria mea a fost o copilărie foarte frumoasă, chiar dacă tata era puțin mai sever, mama mă răsfăța mai mult decât e cazul. Pe vremea aceea, de exemplu, se găseau foarte greu pantofi și sandale, iar eu eram copilul acela care avea nu știu câte perechi pe vară. Dacă apăreau patru perechi de pantofi pe vară, eu le aveam pe toate patru. Dacă plecam într-o tabără, mama mă aștepta la gară cu o păpușă.‘, a spus Andreea Esca, notează Kfetele.ro.

Andreea Esca este foarte recunoscătoare părinților ei, care aveau mereu grijă ca fiica lor să aibă parte de de iubire, dar și de o educație care să o pregătească pentru greutățile vieții. Casa părintească rămâne pentru vedetă un spațiu magic, asemenea unei călătorii în timp în anii copilăriei.

N-am cerut niciodată nimic, dar mama mă răsfăța întotdeauna. Și existau mereu discuții cu tata: „nu se poate să nu lași copilul ăsta să ducă gunoiul sau să cumpere o pâine, ce o să se aleagă de ea?’ „Facem copii să fie sclavii noștri? Lasă că are timp toată viața.’ Cam asta era atmosfera. Probabil că profitam de aceste lucruri și pot să spun că am avut o copilărie extrem de fericită.Când merg la țară, mi se pare că am, din nou, 10 ani. Când intru și simt mirosul de fân cosit, de bălegar și aer de munte, iarbă udă, mi se pare că am, din nou, 10 ani.’, a mai povestit Andreea Esca, conform Viva.

Aflată, recent, în drum spre întâlnirea cu foștii ei colegi de la începutul carierei, Andreea Esca a dat cu ochii de vechea garsonieră, în care a locuit prima dată singură, la începutul carierei în televiziune. Vedeta PRO TV a pozat imediat blocul de cartier, în care se află și astăzi garsoniera modestă a bunicii ei, și a postat-o, plină de emoții, pe pagina ei de socializare.

În drum spre întâlnirea cu foștii colegi de la începutul carierei, am trecut prin fața garsonierei în care am locuit pentru prima dată singură. Super emoții! M-am întors să fac poze!‘, a povestit Andreea Esca, emoționată pe Instagram, potrivit click.ro.
Andreea Esca a menționat că în garsoniera respectivă locuia bunica ei, dar care a acceptat să se mute pentru a o lăsa pe ea acolo, singură.

„Aveam un pat și două noptiere. Hainele le țineam într-un fel de dulap, pe hol, și bucătăria cum o lăsase Mamaie, care se mutase la noi ca să stau eu singură aici.
N-am locuit foarte mult, dar a fost amuzant. Mi-am luat apoi un apartament cu două camere în cartierul copilăriei mele, Vatra Luminoasă‘, a mai precizat vedeta PRO TV.

Andreea Esca și-a deschis o nouă afacere
Prezentatoarea știrilor de la Pro TV i-a anunțat pe internauți că a deschis un pop-up shop, adică un magazin temporar. Acesta se numește ”Te iubesc”, și se află în București, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, numărul 35.

Andreea Esca: „Iarna mergeam la bunicii mei din Brașov, care aveau o casă foarte frumoasă la poalele unui deal. Era foarte frumos” 1

Gataaaaa și surpriza din 10 februarie!
Bdul Alexandru Ioan Cuza 35, București
Un pop up shop ”Te iubesc” pe gustul nostru. Vă așteptăm să vedem dacă e și pe gustul vostru! DESCHIS”, a scris vedeta pe Instagram, conform ego.ro.

Totodată, Andreea Esca a publicat pe rețeaua socială și câteva produse pe care le vinde. După cum se poate observa, în magazinul vedetei se găsesc articole pentru casă lucrate manual, bijuterii, creioane și multe altele. Vezi mai multe produse în imaginile din galeria foto a acestui articol!

Previous Story

A fost dată afară din chirie de prorpietar după ce a rămas însărcinată: „Copilul ar strica apartamentul. Proprietarul consideră copilul ca fiind un animal. Are două pretenții pentru chiriași: fără copii și fără animale de companie. Punct”

Next Story

Foto Brașov. Un tânăr a rămas blocat în  munţii Piatra Craiului, şi a fost salvat cu elicopterul. Acuza crampe musculare și exista riscul de hipotermie