Afaceristul brașovean Călin Donca s-a apucat de grădinărit. „Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine. Cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi”

Last Updated on februarie 12, 2024 Afaceristul brașovean Călin Donca s-a apucat de grădinărit. „Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine. Cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi” 1

Afaceristul brașovean Călin Donca și-a schimbat stilul de viață, acum că nu mai dispune de resursele financiare din trecut. Vrea să-și repună afacerea pe picioare şi nu îi iartă pe prietenii care l-au trădat în perioada în care a stat după gratii. Donca îl nominalizează pe Dorian Popa, despre care spune că nu a fost corect cu el şi că l-a defăimat în mod nejustificat.

Dorian Popa m-a contactat să îşi pună panouri pe casă, i-am oferit reducere şi el mi-a oferit o reducere ca să facem un material de promovare. I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat. Afacerea pe care el a promovat-o tot el a defăimat-o. Şi a şi dat jos videoul pe care eu l-am plătit în care mă promova. A zis că a găsit el printr-un sertar o anexă la contract în care se spune că îl poate da jos când vrea el.

Mai departe, el a vrut să devină investitor într-unul din parcurile noastre, ceea ce a şi devenit. A mers, a pus urechea pe acele panouri dintr-un parc, a auzit ca funcţionează, că totul e în regulă, oamenii primesc bani de la noi în fiecare lună, avem peste 100 de investitori mulţumiţi. Iar el vine şi spune că face un grup de whatsapp şi zice haideti sa ne adunăm şi să mergem la DIICOT, să vedem ce putem să facem. Dar eu nu am nicio acuzaţie despre aceasta activitate„, a explicat fostul milionar, conform RTV.

Călin Donca spune că este foarte disciplinat şi că vrea să fie un model pentru copiii lui din acest punct de vedere. „Eu sunt foarte strict cu disciplina, exemplul pe care eu îl dau va fi educaţia cea mai bună a copiiilor. Mă trezesc la 4 jumate, încep să îmi fac respiraţiile, citesc, alerg, am sală la mine acasă… care mi-a rămas din vremurile bune.

Copiii au devenit mult mai ataşaţi, au o anumita teama. Au trait o traumă mare la vârsta lor, să te trezeşti cu 3-4 mascati în jurul patului, că îţi iau tatăl, îl duc şi îl ţin trei luni. Trei luni de zile nu i-am vazut… nici sotia nu am vazut-o în timpul ăsta„, povesteşte Călin Donca.

Călin Donca, dedicat muncii pământului
După ce a ieşit din închisoare, Donca şi-a dedicat foarte mult timp grădinăritului. Simte că trebuie să se întoarcă la pământ, să trăiască în comuniune cu acesta. „Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine, iar pentru noi gradina nu inseamna doar munca, insemana relaxare, uniunea cu pamantul, sa stam desculţi pe pamant. Eu tund pomii in fiecare an, tatăl meu se ocupa de solar ca să putem mânca din grădina noastră alimente ultra-bio.

Avem ceapă, usturoi, care arată bine, cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi. În curand o sa ne apucam si de solar, o sa plantăm răsaduri.

Provocarea pe care am avut-o cu inchisoarea este un test, eu dintotdeauna am crezut în Dumnezeu. De multe ori m-am dat mare şi am zis că pot oricând să pornesc de la zero si a venit provocarea. Acum trebuie să arăt dacă sunt ceea ce am vorbit, motiv pentru care plecarea a fost de la cele ale pământului şi apoi ajungem la partea de bussines„, s-a destăinuit afaceristul Călin Donca la România TV.

Călin Donca vrea să-l dea în judecată pe Dorian Popa
Călin Donca a dezvăluit faptul că deja l-a anunțat pe Dorian Popa și solicită daune morale. Afaceristul din Brașov nu ezită să recurgă la măsuri legale, amenințând cu implicarea autorităților în situația respectivă, în cazul în care artistul nu va lua în considerare solicitările sale.

L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice (…) Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația”, a mai spus afaceristul, citat de Kanal D.

Previous Story

Amenzi de 5 ori mai mari dacă vei conduce mașina soției/soțului fără declarație. „Nu mi se pare ok. Dacă maşina e a familiei. Poate să o conducă oricine din familie. Dacă e totul plătit”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical”