(Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical”

Last Updated on februarie 12, 2024 (Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical” 1

Traficul este blocat la această oră pe Bulevardul Brașovului, din Săcele, din cauza unui accident, anunță Mediafax. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

La acest moment traficul rutier este blocat pe Bulevardul Brașovului, din localitatea Săcele, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, alte 3 autovehicule – parcate – au fost avariate.
O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea, conform mytex.ro.

(Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical” 2
(Foto Opinia Saceleana)

(Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical” 3 (Foto) Accident Brașov. 5 mașini lovite pe un bulevard din Săcele. „O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical” 4

Previous Story

Afaceristul brașovean Călin Donca s-a apucat de grădinărit. „Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine. Cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi”

Next Story

Revin ninsorile. Cum va fi vremea la Brașov