Foto Brașov. Accident la ieșire din Codlea. 3 persoane rănite. „Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc. Am în curte obiecte aruncate în urma impactului”

Last Updated on ianuarie 13, 2024 Trei persoane au fost rănite într-un grav accident de circulație a avut loc vineri seara pe strada Bârsei din Codlea, la ieșirea spre Brașov. În accident au fost implicate două autoturisme și un autotren.

Au fost înregistrate 3 victime conștiente, încarcerate. Au intervenit ISU Brașov cu o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD, o ambulanță TIM, Serviciul de Ambulanță a Județului Brașov cu 2 ambulanțe și SVSU Codlea cu o autospecială”, a anunțat SVSU Codlea, conform brasovmetropolitan.ro.

Foto Brașov. Accident la ieșire din Codlea. 3 persoane rănite. „Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc. Am în curte obiecte aruncate în urma impactului” 1 Foto Brașov. Accident la ieșire din Codlea. 3 persoane rănite. „Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc. Am în curte obiecte aruncate în urma impactului” 2 Foto Brașov. Accident la ieșire din Codlea. 3 persoane rănite. „Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc. Am în curte obiecte aruncate în urma impactului” 3
(foto brasovmetropolitan.ro.)

Localnicii se plâng că, deși au fost făcute reclamații, nimeni nu rezolvă problema.

Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc, povestea cu acel canal este de câțiva ani. Am făcut sesizări nenumărate!
În urma acestui accident mi-am dat seama că nu sunt în siguranță în casă… deoarece am în curte obiecte aruncate în urma impactului.

Foto Brașov. Accident la ieșire din Codlea. 3 persoane rănite. „Accidentul s-a produs în fața casei unde locuiesc. Am în curte obiecte aruncate în urma impactului” 4

În fiecare seară, din decembrie, trec mașini care lovesc semnalizatoarele…
noi cei din zonă le punem la loc… E normal?“, a scris o localnică pe Facebook, conform mytex.ro.

Previous Story

Surse. Aeroportul Brașov nu va mări programul de funcționare. Au știut de ce au plecat: Peste 10.000 de pasageri au calatorit cu DAN Air, de la Bacau, in prima luna de operare

Next Story

Aeroportul Braşov are program de funcţionare de 16 ore, din 15 ianuarie, dar functie de… necesitati!