Milionarul brașovean Călin Donca, dezamăgit de prieteni. „Am făcut curățenie între prieteni. Ne-au fost luați toți banii din casă, am mers la cei mai bogați prieteni să obținem bani, dar nu am obținut de la ei mai nimic”

Last Updated on ianuarie 6, 2024 Milionarul brașovean Călin Donca a vorbit într-un interviu la RTV despre provocările pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă, după ce și-a petrecut trei luni de zile după gratii. Soția lui Donca e cea care s-a ocupat de afacerile lui cât timp el a fost după gratii. Milionarul s-a declarat foarte dezamăgit de unii prieteni care i-au întors spatele fix când avea cea mai mare nevoie de ajutor.

Nu vă doresc să ajungeți în situația în care să vă cunoașteți cu adevărat prietenii. Eu aveam o părere total diferită față de persoanele care-mi sunt apropiate. Am trăit doar din datorii cât am fost arestat, soția a rămas fără nimic. Ne-au fost luați toți banii din casă, am mers la cei mai bogați prieteni să obținem bani, dar nu am obținut de la ei mai nimic.

Călin Donca

Au fost persoane care ne-au surprins, ne-au sunat și ne-au întrebat cu ce pot să ne ajute, dar nu cei la care ne-am așteptat. Am făcut curățenie între prieteni. În tot răul e și un bine, am fost surprins să constat că unii au aruncat cu pietre în noi.

Avem în continuare casa în care locuim, trei mașini au fost ridicate în valoare de aproximativ 800.000 de euro, poate chiar mai mult.

Acuzațiile pe care le am eu nu sunt venite din partea unei persoane. Eu sunt aici ca să răspund, am fost acolo unde a trebuit, mai departe rămâne să vedem dacă acuzațiile vor fi ca cele de la început sau se vor mai anula dintre ele.

E o situație la care nu m-am așteptat vreodată, să trebuiască să mă uit la bani când vine vorba de mâncare. Am continuat să lucrăm, eu am lucrat de acasă, am luat legătura cu investitorii noștri, mulți au vrut să știe ce se întâmplă mai departe”, a spus Călin Donca la RTV.

Întrebat dacă are ceva să își reproșeze, Călin Donca a declarat: „Cred că puteam să fiu mai atent, mai deschis la anumite persoane care mi-au spus să nu mai fiu atât de opulent, să nu mă dau în spectacol cu ceea ce am. E posibil să fi arătat prea mult într-o țară care trebuie să depășească această mentalitate învechită și să se bucure de persoanele care sunt exemple”.

„Fiecare om își scrie povestea, eu vreau să fiu un exemplu pentru generația tânără, am cinci copii, vreau să le fiu exemplu. Fiecare provocare e un pas înainte”, a mai adăugat milionarul.

Călin Donca, schimbat radical după ce a ieșit din spatele gratiilor

De când a fost plasat în arest la domiciliu, Călin Donca nu doar că și-a schimbat mentalitatea, dar și-a schimbat și obiceiurile. Milionarul este dispus să facă tot ceea ce poate pentru a-și reclădi imperiul, așa cum și-a numit afacerea, dar și pentru a le demonstra tuturor că nu este vinovat.

Cine face gradina curată se va bucura de roadele ei! Este incredibil cât de multă bucurie și satisfacție putem obține din cultivarea propriei grădini. Fie că este vorba de flori colorate, legume proaspete sau ierburi aromate, fiecare plantă ne aduce o bucurie aparte.

În plus, avem privilegiul de a fi conectați cu natura și de a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Fiecare moment petrecut în grădină este o oportunitate de a ne relaxa, de a ne reconecta cu noi înșine și de a ne încărca cu energie pozitivă”, a scris acesta, pe rețelele de socializare, conform Pro tv.

Călin Donca este hotărât să își reconstruiască imperiul. El a explicat ce lucruri face în fiecare zi pentru a putea avea inspirație în afaceri.

Mai puține vorbe, mai multe fapte! Sunt trei lucruri pe care le fac dimineața în momentul în care încep partea de business și să îmi reclădesc imperiul care a picat la pământ. Iată că deja începe să renască! Beau suc verde.

Al doilea lucru pe care îl fac este să îmi planific ziua, să văd exact ce am făcut, ce trebuie să fac mai departe și, de asemenea, stau la bustul gol deoarece atunci când îmi este frig și răcoare mă apuc și fac sport. Lucrez, sport, lucrez, sport. La fiecare oră, fac măcar 2-3 minute de sport. Fac exerciții pe care le puteți face și voi acolo unde lucrați.

Este vorba de niște gantere, este vorba de o roată de 50 de lei. Puteți să vă vitalizați corpul și puteți să vă simțiți bine, fără alcool, fără ciocolată. Sunt câteva lucruri pe care le fac cu sfințenie din prima zi în care am fost blocat. Îmi monitorizez starea de succes, de bogăție și de relații.”, a povestit Călin Donca pe Facebook, potrivit Can Can.

Previous Story

(Foto) Președinta Ungariei este la Brașov, la meciul Corona – SC Miercurea Ciuc

Next Story

(Foto) Accident grav în drum spre Brașov. 6 răniți după ce Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe DN 1