(Foto) Accident grav în drum spre Brașov. 6 răniți după ce Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe DN 1

Last Updated on ianuarie 7, 2024 Un șofer în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în afara drumului, în această dimineață la prima oră, pe Drumul Național 1, pe Hula Bradului, între Brașov și Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Brașov, din cauze care urmează a se stabili, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Bradu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, în stânga sensului de mers”, au explicat polițiștii rutieri, potrivit Turnul Sfatului.

(Foto) Accident grav în drum spre Brașov. 6 răniți după ce Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe DN 1 1

Conducătorul auto și cei cinci pasageri, tineri cu vârste cuprinse 14 și 19 ani, toți din Bradu, au fost transportați la spital conștienți, conform Ora de Sibiu.

(Foto) Accident grav în drum spre Brașov. 6 răniți după ce Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe DN 1 2

O persoană a rămas încarcerată, un tânăr de 16 ani. Acesta a fost extras de echipajul de descarcerare şi preluat de un echipaj SMURD, conştient, în vederea transportului la CPU Luther, întrucât a suferit un traumatism cranian şi multiple contuzii. Un alt minor de 14 ani a fost preluat de echipajul SAJ şi transportat la CPU Luther.

(Foto) Accident grav în drum spre Brașov. 6 răniți după ce Un șofer de 19 ani s-a răsturnat cu mașina într-o râpă pe DN 1 3

Alte patru persoane au fost preluate de ATPMV şi SMURD, fiind transportate la UPU Sibiu: tânăr – 19 ani cu dureri lombare, tânăr – 18 ani cu traumatism lombar, tânăr – 18 ani cu traumatism la ureche, tânăr – 19 ani cu traumatism facial şi costal”, a explicat Andreea Ştefan, conform G4 Media.

Previous Story

Milionarul brașovean Călin Donca, dezamăgit de prieteni. „Am făcut curățenie între prieteni. Ne-au fost luați toți banii din casă, am mers la cei mai bogați prieteni să obținem bani, dar nu am obținut de la ei mai nimic”

Next Story

Brașov. Buletinele cu cip. Ce acte vei avea nevoie