(Video) Brașov. Mașina jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a luat foc în mers, în noaptea de Revelion. „Am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul”

Last Updated on ianuarie 2, 2024 Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a trecut prin momente de panică în noaptea de Revelion. Mașina i-a loc foc în mers, pe drumul dintre Predeal şi Râşnov. Din fericire, jurnalistul a reacționat rapid și a reușit să scape din autoturism. Pompierii au intervenit de urgență.

Mă aflam pe drumul dintre Predeal și Râșnov, nu am vrut să merg prin Brașov pentru că este mai aglomerat, iar când m-am uitat în spate, am văzut că era ceață.

(Video) Brașov. Mașina jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a luat foc în mers, în noaptea de Revelion. „Am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul” 1

M-am gândit cum poate să fie ceață în spatele mașinii și în față nu, apoi mi-am dat seama că este fum. Am avut foarte mare noroc că mă aflam cam la un kilometru de serpentine. Dacă mă nimeream acolo, era destul de rău!

Am găsit un mic refugiu, unde am reușit să scot mașina. Evident, am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul. Am scos geanta din portbagaj și am sunat la 112″, a povestit jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, la Antena 3, conform Biz Brasov.

Deși pompierii au intervenit de urgență și au ajuns la fața locului într-un timp scurt, mașina lui Sorin Ovidiu Bălan a fost distrusă. Însă, jurnalistul este bucuros că nu s-a întâmplat nimic mai grav și a salutat promptitudinea cu care au intervenit pompierii, chiar și în noaptea de Revelion.

După nici 10 minute, au apărut pompierii, polițiștii și un echipaj SMURD și s-au apucat de treabă. Vreau să subliniez faptul că pompierii chiar își fac treaba.

Deși era Anul Nou, au stat până au văzut că nu mai iese niciun fir de fum din mașină, pentru că erau și niște copaci în apropiere și un gard de lemn. Mașina este de dat la fiare vechi. Sperietura a fost mare!”, a mai spus Sorin Ovidiu Bălan, citat de Can Can.

Previous Story

Milionarul brașovean Călin Donca, noi atacuri la Dorian Popa: „Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa”

Next Story

Video Brașov. 10 căței abandonați la un magazin. „10 cățeluși mici au fost găsiți flămânzi, după o noapte de stat în frig”