Milionarul brașovean Călin Donca, noi atacuri la Dorian Popa: „Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa”

Last Updated on decembrie 29, 2023 Milionarul brașovean Călin Donca a lansat noi atacuri la Dorian Popa și la cei pe care-i considera prieteni dar care l-au abandonat când a intrat la închisoare.

Cel mai tare m-a durut faptul că familia nu a fost ajutată de prietenii cu care mi-am petrecut timpul înainte. Am crezut că acele persoane vor fi cu mine și la bine și la rău, însă la rău se pare că unii nici măcar nu au mai răspuns la telefon, iar alții au dat cu pietre în mine, precum a fost și Dorian Popa, care s-a dezis în prima zi de toată prietenia noastră. Atunci când am avut cea mai mare nevoie de el.

Călin Donca

Prețuiesc chiar mai mult familia pe care o prețuiam și înainte, pentru că ea m-a susținut cel mai tare. De asemenea, prețuiesc copiii care m-au surprins, văzând că s-au descurcat și chiar au ajutat cu creșterea celor 2 mici. Mă refer la cei 3 mari.

Așadar, prețuiesc anumiți prieteni, iar pe alții îi disprețuiesc pentru răul pe care mi l-au făcut în mod gratuit. Deși nimeni nu le-a cerut, doar ca să își spele păcatele pe care ei credeau că eu le am. De aceea am învățat să prețuiesc oamenii care ajută în momente grele, pentru că ceilalți sunt doar de fațadă.

Ceea ce am învățat este că statistic vorbind unul din 10 oameni din România ajunge în arest. Unii nevinovați, alții vinovați, cert este că nu știi la ce te poți aștepta și chiar dacă tu crezi că lucrezi corect. S-ar putea să fii surprins, deoarece ceea ce tu nu știi este că anumite legi se pot interpreta în defavoarea ta. Dacă cineva dorește să-ți facă rău, consider că va putea să găsească modalități.

Nu spun că este și cazul meu, ci spun doar că legile sunt foarte ușor de interpretat împotriva ta. De aceea important, ca să ne dezvoltăm cât se poate de stabil, iar ceea ce avem în cap nu ne poate fura nimeni” a declarat Călin Donca pentru Fanatik.

Călin Donca: „L-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună”

Călin Donca, omul de afaceri din Brașov care a fost eliberat din închisoare înainte de Crăciun, a povestit recent, într-un interviu, ce a discutat cu Dorian Popa la telefon.

Influencerul se numără printre cei care au investit în panourile fotovoltaice promovate de Călin Donca, iar când acesta a fost arestat, Dorian Popa s-a declarat de-a dreptul șocat în legătură cu banii investiți. Călin Donca, un milionar din Brașov, cunoscut pentru afacerile în domeniul energiei, dar și în agricultură, a fost acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane care au investit în proiectele lui.

„Sunt şocat, sunt consternat şi, în acelaşi timp, debusolat pentru că nu ştiu ce se întâmplă, nu ştiu ce urmează cu investiţiile noastre. Este posibil să fi fost părtaş la o escrocherie! Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este un fel de ceaţă totală!“, spunea Dorian Popa pentru Observator, potrivit mytex.ro

Acum, Donca spune că „am vorbit cu el la telefon, ieri, l-am sunat și l-am întrebat dacă dorește să facem un vlog împreună în care să discutăm situația, în care să-mi pună întrebări și mi-a spus că el nu mai dorește să aibă de-a face cu mine în niciun fel“, a declarat Călin Donca, potrivit DCNews.

Previous Story

Brașovul va avea un nou patinoar. Marian Godină i-a speriat pe consilierii aroganți PNL și PSD care nu au mai refuzat patinoarul gratuit construit de miliardarul Ion Țiriac

Next Story

(Video) Brașov. Mașina jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a luat foc în mers, în noaptea de Revelion. „Am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul”