Video Brașov. 10 căței abandonați la un magazin. „10 cățeluși mici au fost găsiți flămânzi, după o noapte de stat în frig”

Last Updated on ianuarie 2, 2024 Iubitorii de animale s-au mobilizat, luni, pe reţelele sociale, pentru identificarea a două persoane care au abandonat zece căţei lângă un magazin sătesc din judeţul Braşov. Maşina are numere de înmatriculare din judeţul Sibiu, relatează G4 Media.

DACIA Duster blue cu număr de Sibiu. Au abandonat în data de 29 decembrie ora 16,45 la magazinul sătesc din Şona, jud Braşov 10 căţeluşi mici care au fost găsiţi dimineaţa zilei de 30 decembrie, flămânzi, după o noapte de stat în frig….”, este mesajul postat pe Facebook şi distribuit intens pe grupurile iubitorilor de animale, conform Adevarul.

Video Brașov. 10 căței abandonați la un magazin. „10 cățeluși mici au fost găsiți flămânzi, după o noapte de stat în frig” 1

Tânăra care a postat imaginile și a făcut apel pentru identificarea celor două persoane a scris ulterior că a făcut plângere și la biroul Poliția Animalelor de la IPJ Sibiu și Brașov, scrie Libertatea.

Previous Story

(Video) Brașov. Mașina jurnalistului Sorin Ovidiu Bălan a luat foc în mers, în noaptea de Revelion. „Am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul”

Next Story

O fetiță din Brașov, rănită grav la ochi. O petardă i-a explodat în faţă