Aeroportul Brașov. Negocieri cu două companii aeriene. „Suntem în negocieri și da, suntem convinși că în 2024 vom avea 300.000 de pasageri pe Aeroportul Brașov”

Last Updated on ianuarie 9, 2024 După criticile primite din Covasna, președintele Consiliului Județean Brașov, Șerban Todorică, a ieșit la explicații privind activitatea Aeroportului.  Administrația Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav se pregătește pentru trecerea la un program de 16 ore, între orele 07.00-23.00, începând cu 15 ianuarie, conform promisiunilor, scrie Radio Brasov FM.

Din data de 15 ianuarie, programul va fi prelungit. Există documente în acest sens, există oameni pregătiți și oameni care așteaptă să lucreze. Acum, sigur, întrebarea este economică.

Aeroportul Brașov. Negocieri cu două companii aeriene. „Suntem în negocieri și da, suntem convinși că în 2024 vom avea 300.000 de pasageri pe Aeroportul Brașov” 1

Noi stăm la masă și discutăm, în condițiile în care nu ai trafic aerian, în condițiile în care este iarnă, în condițiile în care probabil de abia din aprilie vor începe și alți operatori să opereze pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

Ce facem? Mărim programul, stăm în aeroport fără să facem nimic sau luăm decizii responsabile, bazate pe cheltuirea eficientă a banului public?”, spune președintele CJ Brașov, citat de Biz Brașov.

Președintele CJ Brașov a precizat, potrivit sursei citate, că există posibilitatea ca în perioada următoare să apară noi curse la/ de la Aeroportul Brașov: „Sunt cel puțin două companii aeriene interesate, cu care suntem în discuții, suntem în negocieri și da, suntem convinși că în 2024 vom avea 300.000 de pasageri pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav”.

Numărul poate fi atins cu zborurile charter estivale de pe Aeroportul Brașov către Antalya (Turcia), Creta (Grecia), Hurghada (Egipt) și Tunisia, scrie mytex.ro.

Previous Story

Aeroportul Brașov, critici dure. „Stai cu aeroportul lângă tine și n-ai făcut nimic/ Pentru un circ total degeaba am pierdut un an”, spune managerul de proiect al Aeroportului în cadrul CJ Braşov

Next Story

Flavia Boghiu, despre schimbările estetice din Centrul Istoric. „Brașovul ne place nu doar pentru că oamenii sunt faini și avem natură de jur împrejur. Ne place și pentru că avem un centru istoric cu adevărat extraordinar. Trebuie însă să schimbăm câteva lucruri”