Horia Brenciu, drum de coșmar spre Brașov, la spectacolul din Piața Sfatului. „Când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate”

Last Updated on decembrie 3, 2023 Horia Brenciu a explicat de ce a întârziat la spectacolul de joi seara, din Piața Sfatului din Brașov.  Când a plecat din București, Horia Brenciu nu a luat în calcul aglomerația de pe drumul spre munte, mai ales că începuse minivacanța de 1 Decembrie. Astfel, artistul a fost blocat în trafic ore bune, iar un lucru banal uitase să îl facă atunci când a plecat din Capitală: să meargă la baie. În cele din urmă a reușit să ajungă cu bine la destinație, însă cu întârziere, scrie mytex.ro.

”O jumătate de veac de când m-am născut la Brașov! A trebuit, cu mașina, să fac de la București la Brașov nu mai puțin de 7 ore! Am mai avut o singură problemă: când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate.

Horia Brenciu, drum de coșmar spre Brașov, la spectacolul din Piața Sfatului. „Când am plecat de acasă am uitat să trec pe la baie și 7 ore am simțit fiecare gropiță, pentru că sunt numai gropițe, mici, delicate, dar le-am simțit pe toate” 1

Așadar, aveți în față un om fericit, nu pentru că între timp a fost la baie, pentru că are astăzi, aici, când s-a aprins deja bradul de Crăciun, cel mai răbdător, frumos, tare public din lume” a spus, Horia Brenciu, potrivit DCNews,  la spectacolul de după aprinderea luminițelor.

Mii de brașoveni și turiști au umplut până la refuz Piața Sfatului și străzile adiacente, pentru a număra secundele până la momentul în care sute de mii de luminițe au anunțat începutul sărbătorilor de iarnă la Brașov. Gazda evenimentului a fost primarul Allen Coliban, care a și apăsat butonul în momentul în care întreaga piață a ajuns la 0 cu numărătoarea inversă. Și totul după un spectaculos show de lasere oferit de Showmasters, care au pregătit atmosfera pentru momentul culminant, scrie Biz Brasov.

Primele luminițe care au anunțat ,,Decembrie de poveste la Brașov” au fost cele peste 200.000 de leduri din Bradul de Crăciun din Piața Sfatului. Alte sute de mii de luminițe s-au aprins în centrul Brașovului. Din 6 decembrie, odată cu deschiderea patinoarului din Piața Sf. Ioan, 1,2 milioane de luminițe vor anunța venirea Crăciunului în orașul nostru.

Previous Story

Astăzi intră în vigoare garanția de 50 de bani la toate băuturile îmbuteliate. La ce tipuri de băuturi va crește prețul

Next Story

Stenograme. Director Aeroportul Brașov. „Era să luăm foc de vreo 2 ori/Nu ai unde să bagi o cafetieră, sare instalația în aer. Unde e apa? Păi, nu e apă”