Video Brașov. Bradul de Crăciun, adus cu o adevărată desfăşurare de forţe în Piaţa Sfatului. “Are 23,5 de metri înălţime”

Last Updated on noiembrie 16, 2023 A fost o adevărată desfăşurare de forţe pentru ca exemplarul să fie adus de pe o pășune din Poiana Brașov care aparţine primăriei. A fost folosit un trailer pentru transport și o macara de mare tonaj pentru a fi ridicat şi montat.

Profesorii de la Facultatea de Silvicultură a Univerisităţii din oraş i-au ajutat pe edili şi pe pădurari să aleagă bradul de Crăciun din acest an.
Video Brașov. Bradul de Crăciun, adus cu o adevărată desfăşurare de forţe în Piaţa Sfatului. "Are 23,5 de metri înălţime" 1

Ca întotdeauna, îl aducem de pe o păşune a Municipiului Braşov, din Poiana Mică. Are 73 de ani. 26 de metri înălţimea iniţială. Acum are undeva 23 şi jumătate“, a spus Dan Olteanu, Director, Regia Publică Locală a Pădurilor Braşov, citat de Antena 3.
Video Brașov. Bradul de Crăciun, adus cu o adevărată desfăşurare de forţe în Piaţa Sfatului. "Are 23,5 de metri înălţime" 2

Bradul a ajuns în Piaţa Sfatului în jurul orei 19.30, iar fixarea lui s-a încheiat după ora 21.00. În zilele următoare va fi împodobit cu globuri şi beteală, scrie bzb.ro.

Pe lângă bradul mare, vor mai fi 6 brazi cu o înălțime de 8-10 metri, iar municipalitatea mai cumpără şi 3.500 de kilograme de cetină, conform Radio Brasov FM.

În 30 noiembrie, braşovenii şi oaspeţii lor sunt aşteptaţi în Piaţa Sfatului să asiste la aprinderea iluminatului de sărbători. Oraşul va fi decorat cu “beteală de brad, lumini calde şi globuri”, după cum promit edilii.

Previous Story

Crăciun spectaculos la Brașov cu 80 de brazi din leduri de 6 metri înălțime și 1,2 milioane de luminițe

Next Story

Au fost identificați criminalii omului de afaceri omorât în propria casă. Procuror: “Este posibil să fi părăsit țara”