Au fost identificați criminalii omului de afaceri omorât în propria casă. Procuror: “Este posibil să fi părăsit țara”

Last Updated on noiembrie 16, 2023 Procurorii anunță că i-au identificat pe criinalii omului de afaceri din Sibiu, care a fost omorât în bătaie în propria casă de trei indivizi. Conform primelor informații e vorba de trei bărbați din județul Dolj.
Procurorii sibieni au reușit identificarea autorilor crimei din Sibiu.

Prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu, a declarat, joi dimineața, că s-a reușit identificarea celor trei autori ai crimei de pe str. Moldoveanu, din Sibiu. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj, conform stiripesurse.ro.
Au fost identificați criminalii omului de afaceri omorât în propria casă. Procuror: “Este posibil să fi părăsit țara” 1

S-a reușit identificarea celor 3 autori ai crimei de pe str. Moldoveanu. Sunt 3 barbati din Dolj. Până în prezent niciunul dintre ei nu a fost reținut. Este posibil să fi părăsit țara”, spune prim procurorul adjunct Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

S-a făcut percheziție în Dumbrăvișa, jud. Timiș, miercuri seara și în cursul nopții de miercuri spre joi, la domiciliul unui bărbat, adus de la Timișoara pentru a fi audiat la Sibiu. Acesta se află acum în custodia poliției.

Acesta este suspectat că a ajutat autorii cu găzduire și transport.

Trei bărbați au intrat în noaptea de 5 spre 6 noiembrie în casa omului de afaceri din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

Bărbatul reținut miercuri în Timișoara este cel care i-a adus pe cei trei bărbați care l-au omorât săptămâna trecută pe Adrian Kreiner, spun surse apropiate anchetei.

Acesta este complice martor în acest caz și a făcut declarații care i-au ajutat pe procurori să-i identifice pe criminali pentru a primi o pedeapsă mai blândă din partea judecătorilor.

Totul ar fi fost pregătit ca un simplu jaf, cei trei obișnuiau să aibă același mod de operare și în străinătate, acolo unde acționau cel mai des.

Deși s-au vehiculat mai multe supoziții privind motivul pentru care cei trei ar fi intrat în casa de pe strada Moldoveanu , anchetatorii merg pe pista unui simplu jaf, ajutați fiind și de declarațiile martorului. Acesta ar fi trebuit să preia bunurile furate și să încerce să le vândă pe piața neagră, scriu cei de la Turnul Sfatului.

Anchetatorii sunt convinși că cei trei sunt deja plecați din țară și se va începe urmărirea lor internațională.

Previous Story

Video Brașov. Bradul de Crăciun, adus cu o adevărată desfăşurare de forţe în Piaţa Sfatului. “Are 23,5 de metri înălţime”

Next Story

Mihai Sturzu: „Merg destul de des la Brașov. Acolo sunt mama, sora, nepotul meu și prietenii din copilarie. Am aceiași prieteni din clasa a 5-a”