Mihai Sturzu: „Merg destul de des la Brașov. Acolo sunt mama, sora, nepotul meu și prietenii din copilarie. Am aceiași prieteni din clasa a 5-a”

Last Updated on noiembrie 16, 2023 Mihai Sturzu de la Hi-Q pare că are planuri mari cu iubita lui. După ce și-a îndeplinit marele său vis în plan profesional, acela de a lua brevetul de pilot și de a deveni comandant, susține că vrea să se concentreze și pe viața lui personală. Acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de partenera lui, pe care o descrie drept „o femeie minunată’, și crede că a venit momentul să-și trăiască și viața de familie, cu mai multă intensitate

Viața mea este într-un moment absolut minunat. Îmi trăiesc în aproape fiecare zi pasiunea de a zbura, am lângă mine o femeie absolut minunată, un miracol în viața mea, iar familia și prietenii mei de acasă, de la Brașov, sunt toți sănătoși, fericiți și împliniți. Literalmente, încep și închei fiecare zi fiind recunoscător pentru ce trăiesc.

Mihai Sturzu

Merg destul de des la Brașov. Acolo sunt mama, sora, nepotul meu și prietenii din copilarie. Am aceiași prieteni din clasa a 5-a.

În ceea ce privește copilăria mea la Brașov, sunt atât de multe de povestit și de reamintit, încât ar fi nevoie de o carte pentru asta. A fost o copilărie a unei găști de prieteni care a crescut împreună jucându-se pe dealurile din centrul orașului, bătând mingea în curtea școlii, trăind primele povești de dragoste la liceu, fără telefoane și internet. Ne-am bucurat de tot ce am primit de la părinții, profesorii, prietenii noștri, de la viață și partea cea mai bună, cred, este că încă suntem la fel de apropiați și uniți ca acum mai bine de 30 de ani” a declarat Mihai Sturzu pentru VIVA.

Mihai Sturzu spune că  a venit momentul să petreacă mai mult timp cu partenera sa și se bucură că a ieșit de pe „pilot automat”.

Am avut șansa să călătoresc în multe locuri pe planeta asta… Este una dintre pasiunile mele și îmi aduce multă bucurie. Anul acesta am fost în Japonia, Brazilia, Argentina… și aici, „în jurul casei”, Grecia, Italia, Spania. Nu aș spune că am un loc preferat pentru că am trăit momente fericite și stând literalmente în fund pe o bordură… Totuși, Asia este un loc în care m-aș întoarce cu drag, mereu.

În ceea ce privește planurile de călătorie, îmi doresc să mergem în Australia, Noua Zeelanda, Fiji anul viitor. Doamne ajută să reușim!

După câțiva ani deloc ușori in care mi-am concentrat atenția și energia înspre viața profesională, acum este momentul în care voi face același lucru în viata personală. Îmi doresc să petrec mult timp cu partenera mea, sa călătorim, sa trăim experiente frumoase împreună.

Viața mea la 44 de ani este mai frumoasă ca niciodată. Am avut șansa să trec de la viața pe care o trăiam „pe pilot automat”, tot timpul pe fugă, tot timpul implicat în te miri ce activități care doar îmi luau energia și atenția, la o viață în care sunt prezent aici și acum, trăiesc conștient fiecare secundă, îmi acord mie și le acord oamenilor din jurul meu timp, atenție și iubire. Da, viața e frumoasă la 44 de ani!”, a mai declarat Mihai Sturzu.

Care sunt șansele ca un avion să cadă

Invitat în cadrul unui podcast, Mihai Sturzu a vorbit despre noua sa profesie, dar și despre una dintre cele mai mari frici ale românilor și nu numai. Printre altele, fostul cântăreț, a fost întrebat care sunt șansele ca un avion să cadă, iar răspunsul acestuia i-a uimit pe mulți.

Mai exact, Mihai Sturzu a spus că nu există nicio șansă ca o aeronavă să cadă. Acesta a explicat că orice avion este la bază un planor, iar și în cazul în care motorul cedează, acesta are șanse de reușită. Se pare că în timpul școlii, piloții sunt pregătiți intens pentru o astfel de situație.

Niciuna (n.r. nicio șansă ca un avion să cadă). Avionul nu cade ca piatra așa. Orice avion a fost odată în viața lui planor. Adică, practic, avionul e un planor căruia cineva a avut ideea genială să îi pună un motor. Orice avion, chiar și astea mici.

Chiar și noi facem în școală: instructorul îți oprește motorul și zice: «Na, poftim și zboară». Deci la școală sunt exerciții în care ție se demonstrează că motorul se poate opri, stă elicea așa drept și după aia tu ai altitudine, ai viteză și pornești motorul și repornește”, a spus Mihai Sturzu, în cadrul unui podcast, citat de Can Can.

Previous Story

Au fost identificați criminalii omului de afaceri omorât în propria casă. Procuror: “Este posibil să fi părăsit țara”

Next Story

Afaceristul brașovean Călin Donca, mesaj din pușcărie pentru soţia sa. „Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva”