Afaceristul brașovean Călin Donca, mesaj din pușcărie pentru soţia sa. „Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva”

Last Updated on noiembrie 16, 2023 Afaceristul brașovean Călin Donca a publicat recent un clip video pe pagina sa de Instagram, în care vorbește deschis despre soția sa, Orianda Donca. În ciuda dificultăților prin care trece, acesta a subliniat importanța sprijinului și susținerii oferite de soția sa.

În mesajul său, Călin Donca a mărturisit că, în eventualitatea unui eșec financiar, intenționează să-și ia soția de mână și să își continue viața prin vânzarea unor produse sau servicii. El a adăugat că amândoi sunt buni vânzători și că Orianda Donca a fost cel mai bun vânzător din compania sa înainte de căsătorie.

Călin Donca

Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva. Nu știu ce, dar ne apucăm de vândut, pentru că amândoi suntem foarte buni vânzători și ea chiar dacă arată mai bine decât mine a fost cel mai bun vânzător din compania mea înainte să ne căsătorim. Acum poate spuneți că am luat-o pe interes.

Însă am zis că lângă mine trebuie să fie un om pe care să mă bazez. Iar eu soția mi-am întâlnit la un smeninar de genul acesta, nu în club. Că unii în club le căutați. Eu am căutat-o într-un mediu în care s-a dezvoltat și am considerat că poate să-mi fie sprijin”, a transmis Călin Donca, conform RTV.

Mama lui Călin Donca rupe tăcerea, la două luni de când fiul ei a fost arestat

Rodica Donca Onicioiu, mama lui Călin Donca, a vorbit despre perioada actuală, în care fiul ei încă este închis, dar și despre acuzațiile care i se aduc.

Rodica Donca Orianda nu crede niciuna din acuzațiile care i se aduc fiului ei și speră ca adevărul să iasă la iveală. Aceasta a răspuns mai multor curiozități ale internauților și și-a arătat susținerea deplină pe care o are pentru fiul ei.

Mama milionarului din Brașov a spus, în mediul online, că acesta se simte „din ce în ce mai bine” și a negat vehement acuzațiile de furt care i se aduc, scrie protv.

Ce părere are Călin Donca despre relații și bani

Călin Donca a făcut milioane de euro din afacerea pe care o are și a reușit să le ofere soției și celor cinci copii pe care îi au un trai liniștit, lipsit de probleme, până în momentul în care a fost arestat la finalul lunii septembrie.

Înainte de acest incident, soțul Oriandei Donca i-a sfătuit pe oamenii care doresc să își facă o relație și să își întemeieze un copil să nu țină cont de situația financiară mai puțin favorabilă din acel moment, deoarece, dacă ambii parteneri vor munci, vor culege și roadele.

„Există o mulțime de persoane, mai ales bărbați care spun: «Îmi fac o relație» și, ulterior, «Eu nu sunt pregătit să fac un copil cu soția, că nu avem o stabilitate financiară» și, de multe ori, aceste persoane sunt văzute puțin prea bine, deoarece femeile pot spune «Da, uite ăsta e un bărbat serios. Atunci când o să-și permită, atunci o să-și facă o relație. Nu vrea să se poarte cu persoana de lângă el într-un mod mai puțin decât e posibil».

Și vreau să vă spun că am văzut foarte multe tipuri de relații, iar singurul mod în care poți să fii sigur la bine și la rău, că stă femeia lângă tine și bărbatul lângă femeie, că se poate și invers, este dacă pornești de la început alături de ea, atunci când nu ai bani. Atunci, dacă amândoi pun osul, în momentul în care ai crescut în relație, ești foarte puternic”, a spus Călin Donca, în urmă cu ceva vreme, citat de protv.

Previous Story

Mihai Sturzu: „Merg destul de des la Brașov. Acolo sunt mama, sora, nepotul meu și prietenii din copilarie. Am aceiași prieteni din clasa a 5-a”

Next Story

Cât costă să vii în Braşov/Cât costă să pleci din Braşov