Cât costă să vii în Braşov/Cât costă să pleci din Braşov

Last Updated on noiembrie 16, 2023 Braşovenii au ales Bucovina şi Maramureş pentru sărbătorile de iarnă, în 2023. Cei care vor să plece peste graniţă preferă Laponia şi Insulele Maldive.

Făcând un bilanţ al cererilor înregistrate până acum din partea clienţilor, operatorii de turism din Braşov au ajuns la concluzia că, faţă de anii trecuti, brasovenii aleg cu precădere destinaţiile străine pentru a petrece Crăciunul şi Revelionul.

Cât costă să vii în Braşov/Cât costă să pleci din Braşov 1

În topul preferinţelor se numără Laponia – Ţara Lui Moş Crăciun, circuitele Singapore, Kuala Lumpur şi plaja Bali, croazierele în Caraibe, târgurile de Crăciun din Praga, Viena sau Budapesta, vacanţele la ski în Italia, Austria sau Bulgaria, dar şi Emiratele Arabe Unite, Mauritius, Maldive, Filipine , Cuba , Seychelles”, a declarat Cecilia Maxim Mihăiţă, managerul agenţiei de turism Callia Cruise&Travel, pentru Biz Brasov.

Potrivit sursei citate, ofertele listate anul acesta includ: transport cu autocar/avion, cazare cu mic dejun/demipensine/all inclusive , transfer şi asistenţă turistică. Tarifele pornesc de la 325 de euro/persoană pentru pachetele cu autocarul şi includ: 3-4 nopţi de cazare cu mic dejun sau demipensiune ,

ghid vorbitor de limba română , iar pentru destinaţiile exotice de la 1.500 de euro/persoană pentru pachetele cu avionul care includ minim 7 nopţi de cazare cu demipensiune sau all inclusive, cină festivă de Revelion şi transfer.

Pentru pachetele de 15 nopţi de Crăciun şi Revelion preţurile variază între 3.000 şi 5.500 euro/persoană şi includ cazare cu pensiune completă, bilete de avion, cină Festivă de Revelion şi transfer.

Cât costă să vii în Braşov

Dacă vreţi să petreceţi Crăciunul sau Revelionul în Poiana Braşov, încă mai puteţi alege dintre ofertele pregătite de pensiuni sau hoteluri.

La un hotel de patru stele din Poiană, preţurile variază între 500 şi 900 de euro de persoană, în funcţie de perioada aleasă, tipul camerei şi mesele incluse.

Avem oferta de Crăciun, cu un tarif de la 595 euro de persoană, cameră dublă, iar cea de Revelion cu un tarif de la 995 euro pe persoană, loc în cameră dublă. Ambele oferte sunt pentru un sejur de patru nopţi, cazare cu demipensiune.

La cina de Crăciun o să-i întâmpinăm pe oaspeţi cu multe surprize. Sunt seri tematice, cu meniuri atent alese şi gătite cu drag de chefii noştri”, a precizat Bianca Socol, front office manager hotel, potrivit bzb.ro.

Dacă preferaţi un sejur în zona Bran-Moieciu-Fundata, aici preţurile mai mici, dar fără acces la piscină, spa sau wellness.

Previous Story

Afaceristul brașovean Călin Donca, mesaj din pușcărie pentru soţia sa. „Dacă eu azi pic la zero cu toate afacerile pe care le am, îmi iau soția de mână, ies pe stradă și vindem ceva”

Next Story

(Video) Anchetă internă la Poliția Brașov, după ce 2 agenți au lăsat victima unui accident rutier să zacă pe asfalt, fără să o ajute. „Cum puteţi să lăsaţi aşa un om căzut de zece minute? Nu vă e ruşine?”