Tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri este fiica unui șef de Armată din Brașov. „Eu nu am absolut nicio vină. Plicurile nu erau ale mele”, spune jandarmerița

Droguri la polițiști, droguri la jandarmi, droguri în școli. O nouă normalitate? Andreea Bumbac, încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, a fost prinsă cu droguri de polițiștii Secției 18 București în urma unui control de rutină efectuat în trafic pe 19 noiembrie. În geanta ei s-au găsit mai multe pliculețe cu un praf alb, Bumbac mărturisind că acestea ar fi date de o prietenă, care a rugat-o să i le țină în poșetă.

Conform informațiilor deținute de Fanatik.ro Andreea Bumbac este fiica lui Marius Bumbac, șef de stat major la Unitatea Militară 02655 Vlădeni, din județul Brașov, unde se află Școala de aplicație a forțelor pentru operații speciale (SAFOS) „Burebista”. Acesta este o instituție de învățământ militar de formare continuă non-universitară.

Tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri este fiica unui șef de Armată din Brașov. „Eu nu am absolut nicio vină. Plicurile nu erau ale mele”, spune jandarmerița 1

SAFOS este structura care asigură pregătirea și perfecționarea, prin cursuri și programe de instruire, a ofițerilor, maiștrilor militari, subofițerilor, gradaților și soldaților profesioniști și a civililor în arma „forțe pentru operații speciale”. Școala se află în subordinea Comandamentului Forțelor pentru Operaţii Speciale, scrie Biz Brașov.

Aceasta este o structură de comandă-control prin care șeful actualului Stat Major al Apărării exercită conducerea tuturor structurilor FOS din Armata României. Comandamentul are structuri terestre, navale și aeriene dedicate, fiind instruit și dotat pentru executarea misiunilor de cercetare specială, acțiunilor directe, de asistență militară și neconvenționale.

Marius Bumbac se află din 2021 în funcția de șef de stat major la UM 02655 Vlădeni. Înainte, în 2019 și 2020, Bumbac a fost șef de birou MApN, potrivit declarațiilor de avere. La începutul carierei militare, Marius Bumbac a avut gradul de maior la UM 02450 București. În august 2018, Marius Bumbac a predat comanda batalionului 1 Instrucție „Olt”.

Andreea Bumbac a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliție și era încadrată la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei de un an. În august și septembrie 2023, Bumbac a ținut locul purtătorului de cuvânt al unității, conform mytex.ro.

Jandarmerița prinsă cu droguri în geantă se disculpă: „Nu am nicio vină“

Tânăra a declarat, conform Adevarul, că plicurile ar fi ale unei prietene. “Tot ceea ce s-a întâmplat, tot ceea ce pot să vă spun este că doar am fost omul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Eu nu am absolut nicio vină. Nu erau ale mele”, a declarat ea.

Previous Story

Parada cârnaţilor la castelul Mikes din Covasna. „Va fi organizat într-un hambar, care este un loc mai apropiat de tradiţii decât o sală de sport”

Next Story

Poiana Brașov. S-au vândut primele 2.000 de abonamente pentru festivalul MASSIF