Poiana Brașov. S-au vândut primele 2.000 de abonamente pentru festivalul MASSIF

Last Updated on noiembrie 22, 2023 Primele 2000 de abonamente pentru festivalul MASSIF, puse în vânzare pe data de 21 noiembrie, s-au epuizat, anunță organizatorii evenimentului. „2000 de fani și-au asigurat deja intrarea la MASSIF, cel mai nou și așteptat concept de divertisment de la munte din România”.

Primii artiști vor fi anunțați în curând de organizatori, iar pentru cei care încă nu și-au achiziționat abonamente, o nouă rundă de vânzări va fi disponibilă în curând, scrie Biz Brasov.

Poiana Brașov. S-au vândut primele 2.000 de abonamente pentru festivalul MASSIF 1

Între timp, pentru că cele mai tari și wild momente se trăiesc cel mai bine alături de prieteni, abonamentele de tip ‘’Pack for Two’’ și ‘’VIP’’ sunt disponibile accesând: https://extasy.com/entertainment/massif-2024, potrivit newsbv.ro.

Abonamentele ‘„VIP”deschid porțile către o zonă plină de activități unice. Zona VIP MASSIF, în parteneriat cu Nuba Chalet, va găzdui un afterparty exclusivist, unde DJ-i renumiți vor mixa direct pe platformă, în mijlocul festivalierilor.

MASSIF își va redeschide porțile în perioada 14-17 martie 2024, în Poiana Brașov. Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival de muzică dintr-o stațiune montană vine cu o abordare nouă și cu multe activități și momente de neuitat pentru iubitorii de muzică, distracție și munte.

Anul trecut, cei peste 100 de artişti români şi internaţionali au adunat în faţa scenei Massif peste 38.000 de iubitori ai muzicii şi distracţiei la munte, conform Radio Brașov FM.

Previous Story

Tatăl jandarmeriței prinsă cu droguri este fiica unui șef de Armată din Brașov. „Eu nu am absolut nicio vină. Plicurile nu erau ale mele”, spune jandarmerița

Next Story

Frâna Aeroportului Brașov? El lucrează la ROMATSA, soția la Aeroportul Otopeni