(Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă

Last Updated on noiembrie 3, 2023 O persoană a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit violent cu un alt autoturism. Accident pe Bulevardul Saturn din Brașov! Evenimentul a avut loc la intersecția cu strada Venus, scrie mytex.ro.

În urma impactului una dintre maşini, a ieşit de pe şosea şi s-a oprit pe trotuar. Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj de salvare care i-a acordat victimei îngrijiri medicale, scrie Observator Tv.

Accident Brasov (Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă 1 (Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă 2 (Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă 3 (Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă 4

În zonă, traficul a fost blocat, scrie newsbv.

Previous Story

Afaceristul brașovean, Călin Donca, criticat de Sorin Constantinescu: „Cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?!”

Next Story

Alte probleme la Aeroportul Brașov. Mai multe zboruri ale Dan Air au așteptat în aer zeci de minute din cauza unui senzor. ROMATSA a „atras atenția atât Aeroportului Brașov, cât și UTI asupra necesității urgentării finalizării activităților ce le revin”