Afaceristul brașovean, Călin Donca, criticat de Sorin Constantinescu: „Cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?!”

Last Updated on noiembrie 2, 2023 Afaceristul brașovean, Călin Donca, ajuns după gratii, este criticat de un alt afacerist, Sorin Constantinescu. În mediul online, Călin Donca le spunea copiilor să nu mai meargă la școală și să nu învețe.

Mai mult decât atât, într-un alt clip povestea cum a rămas corigent, cum a primit note de 2 și 4, de parcă era perfect firesc să nu acorde nicio importanță școlii. De asemenea, așa cum punctează și Sorin Constantinescu, el nu are studii, fiind, în sine, un exemplu negativ.

Afaceristul brașovean, Călin Donca, criticat de Sorin Constantinescu: „Cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?!” 1

Are un clip pe TikTok în care spune oamenilor «Nu învățați, nu mergeți la școală, că vă prostiți! Faceți afaceri!».Păi cum să faci afaceri, dacă tu nu ai niciun fel de educație, nu ai terminat nici măcar Bacalaureatul, nu ai nici cele mai mici noțiuni, nu știi matematică?!

Ce afaceri? Și, atunci, copiii ăia, care au 17, 18 ani și încă nu și-au făcut un rost în viață și nu știu încotro să uite, îl văd pe Călin Donca, cu Lamborghini și zice Bă, dar asta înseamnă că așa e.

Nu are rost să muncesc, nu are rost să învăț, așa că, trebuie să fiu patron! Și nu mai îl prinzi să muncească, adică nu mai vor”, a spus Sorin Constantinescu, în cadrul unui podcast, conform Can Can.

Milionarul și-a retras copiii de la școală
O altă situație în care a demonstrat că este împotriva sistemului de educație românesc este atunci când a venit în platourile de la Antena 1 și a spus că și-a retras copiii de la școală. A povestit și care este sistemul lor de educație:

Soția se ocupă în întregime de copiii noștri. Am decis să îi creștem noi, i-am scos și de la școală. Este home-schooling. Am decis că este mai bine să îi educăm noi, după gândirea noastră. Ei au anumite sarcini, când și le îndeplinesc, primesc 100 sau 50 de lei. Dacă vor haine sau vor activități, trebuie să facă din banii lor”, a declarat Călin Donca, la Chefi la cuțite, conform Pro tv.

Ce se întâmplă cu parcurile fotovoltaice ale lui Călin Donca

Călin Donca, omul de afaceri reținut de DIICOT pentru constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală, a transmis un nou mesaj, pe Instagram, despre situația în care se află parcurile sale fotovoltaice în care au investit bani numeroși români, printre car și Dorian Popa.

Am început lucrarea de racordare a punctului de conexiune aferent parcului fotovoltaic S6, 7, 8, 9 și 10.

Proiectul a fost avizat la Der (Electrica) și implică un traseu de aproximativ 900 de metri, care presupune atât foraj dirijat DN 1 cât și lucrări de săpături mecanizate și manuale pentru traseul cablului de medie tensiune.

Se va monta cablul conform avizului și proiectului tehnic, iar în cadrul lucrărilor se va înlocui și un stâlp existent din linia existentă, alături de alte operațiuni necesare investiției.

Astăzi, am început cablarea parțială pentru astuparea șanțului, iar continuarea acestui proces este planificată pentru zilele de sâmbătă, luni și marți, cu scopul de a finaliza montarea cablului. Apoi, conform procedurilor cu Electrica vom face finalizarea și recepția racordării.

Aceasta este o operațiune complexă și bine coordonată, care va contribui la dezvoltarea parcului fotovoltaic S6, 7, 8, 9 și 10 către o lume mai curată și sustenabilă“, se arată într-un mesaj de pe pagina de Instagram a omului de afaceri, conform DC News.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Pleacă Dan Air, dar vin alții. „Abordarea lor mi se pare bună, de a avea trei frecvențe pe săptămână, adică se pot face multe combinații de plecări-sosiri de pe aceste destinații”

Next Story

(Foto/Video) Accident Brașov. Impact violent. Unul din autoturisme a ajuns pe trotuar, iar o persoană a ajuns la spital în stare gravă