(Foto) Bloc rămas fără acoperiş şi copaci doborâţi de vântul puternic în Făgăraş

Last Updated on noiembrie 12, 2023 Pronbleme cauzate, astăzi, de vântul puternic, în Făgăraș, Brașov. Acoperişul unui bloc a fost desprins şi aruncat peste maşinile parcate, iar un copac a căzut peste un autoturism şi peste firele de electricitate, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, pompierii militari s-au deplasat la blocul care a rămas fără acoperiş cu o autoscară, un echipaj pentru descarcerare şi unul al SMURD şi au intervenit pentru înlăturarea elementelor de construcţie desprinse.

(Foto) Bloc rămas fără acoperiş şi copaci doborâţi de vântul puternic în Făgăraş 1

În urma acestui eveniment, nu s-au înregistrat victime, însă au fost avariate două autoturisme care se aflau în parcare, a precizat sursa citată.

Tot în municipiul Făgăraş, din cauza vântului care a suflat cu putere în prima parte a zilei, un copac a căzut pe un autoturism şi pe firele de electricitate, scrie Biz Brasov.

(Foto) Bloc rămas fără acoperiş şi copaci doborâţi de vântul puternic în Făgăraş 2

Alături de pompierii făgărăşeni, la faţa locului s-a deplasat şi o echipă de la Electrica, pentru a remedia problema firelor electrice.

(Foto) Bloc rămas fără acoperiş şi copaci doborâţi de vântul puternic în Făgăraş 3

Pompierii de la Detaşamentul Făgăraş au intervenit pentru îndepărtarea copacului şi pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor. Din fericire, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, conform Radio Brasov FM.

Previous Story

Dan Air, ultimul zbor de la Aeroportul Brașov: „ROMATSA rămâne principalul vinovat al acestui eșec al Aeroportului Brașov. Când condițiile vor permite, vom reveni la Brașov, orașul nostru de suflet”

Next Story

Directorul ROMATSA, despre Aeroportul Brașov: Programul de 12 ore a fost cerut de Brașov. Program de 24 de ore din 24 abia din anul 2026