(Foto) Accident Brașov. Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului. Două mașini s-au ciocnit violent între Bran şi Râşnov

Last Updated on noiembrie 13, 2023 Accident violent, sâmbătă seara, pe DN73, între localitățile Râșnov și Tohanul Nou, după ce ouă autoturisme s-au ciocnit violent, conform Radio Brasov FM.

Trei oameni au fost răniţi în accident. Printre ei o femeie gravidă, pe care medicii au găsit-o în stop cardio-respirator, dar şi un adolescent de 13 ani. După ce a fost resuscitată, femeia şi băiatul au ajuns în stare gravă la spital, scrie Observator Tv.

(Foto) Accident Brașov. Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului. Două mașini s-au ciocnit violent între Bran şi Râşnov 1

Daniel Zontea, pdc IPJ Brașov: La faţa locului s-au deplasat echipajele poliţiei rutiere şi echipajele ale serviciului criminalistic, care au efectuat cercetări, pentru a se lămuri împrejurările şi condiţiile în care s-a produs accidentul rutier.

(Foto) Accident Brașov. Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului. Două mașini s-au ciocnit violent între Bran şi Râşnov 2

Datorită poziţiei vehiculelor, circulaţia rutieră a fost blocată între localităţile Râşnov şi Tohanu Nou, potriit bzb.ro.

(Foto) Accident Brașov. Gravidă readusă la viață de medici pe marginea drumului. Două mașini s-au ciocnit violent între Bran şi Râşnov 3

Accident pe DN 1, între Braşov şi Ploieşti – Un copil de doi ani şi o femeie au fost răniţi

Două persoane, între care un copil mic, au fost rănite într-un accident produs duminică după amiază, pe drumul naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, unde două autoturisme s-au ciocnit iar unul dintre ele a ricoşat într-un al treilea autovehicul, care staţiona.

Din primele verificări reiese faptul că iniţial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani care circula pe direcţia Ploieşti către Braşov şi un altul, condus de un bărbat 48 de ani, care circula din sens opus.

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă 48 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staţionat, condus de o femeie de 31 de ani”, informează Poliţia Prahova, conform stiripesurse.ro.

Femeia aflată la volanul autoturismului care staţiona şi un copil în vârstă de doi ani au fost răniţi în urma evenimentului. Amândoi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la spital.
În accident au mai fost implicate alte şase persoane, care nu au fost rănite.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier în zona accidentului este îngreunat, fiind dirijat de către poliţişti.
Poliţiştii fac verificări pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Previous Story

Directorul ROMATSA, despre Aeroportul Brașov: Programul de 12 ore a fost cerut de Brașov. Program de 24 de ore din 24 abia din anul 2026

Next Story

Începe construcția autostrăzii Făgăraș- Sibiu. 12 luni pentru proiectare și 36 de luni pentru execuție, 68 de kilometri