Brașov. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea străzii Minerv. El stătea pe calea ferată

Last Updated on noiembrie 8, 2023 Conform IPJ Braşov, accidentul s-a produs în apropierea străzii Minerva, bărbatul fiind lovit de un tren care circula pe relaţia Braşov-Bucureşti în timp ce se afla pe platforma căii ferate, scrie Stirile Pro Tv.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Braşov, în timp ce se afla pe platforma căii ferate, ar fi fost accidentat de un tren Inter Regio, care circula pe relaţia Braşov – Bucureşti.

Brașov. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de tren, în apropierea străzii Minerv. El stătea pe calea ferată 1

În urma evenimentului, bărbatul a fi suferit leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care a fost declarat decesul”, a declarat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citat de bzb.ro.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul infracţiunii de „ucidere din culpă”.
În urma acestui eveniment nu au fost înregistrate întârzieri semnificative la alte trenuri de călători, a mai transmis reprezentantul IPJ, potrivit Monitorul Expres.

Previous Story

Dan Air ar vrea să se întoarcă la Aeroportul Brașov. Aeroportul ar putea avea un orar non-stop doar din primăvara lui 2025

Next Story

3.6 milioane lei. Aeroportul Brașov nu vrea să plătească datoriile la Romatsa. „Ori plătesc toate aeroporturile, ori niciunul”