Brașov. Incendiu la un bloc de pe bulevardul Griviţei. 50 de persoane evacuate

Last Updated on noiembrie 14, 2023 Incendiu, luni noapte, în jurul orei 00.30,  într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Griviței din Brașov. La fața locului au fost deplasate 3 autospeciale de stingere, 2 autoscări și un echipaj SMURD, scrie Biz Brasov.

Aproximativ 25 de persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenție și alte 25 de persoane s-au autoevacuat. Din fericire, în urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a necesitat ingrijiri medicale.

Brașov. Incendiu la un bloc de pe bulevardul Griviţei. 50 de persoane evacuate 1

(foto arhiva)

Au ars elemente de mobilier, deșeuri textile, deșeuri menajere și cartoane care erau depozitate în apartament. Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a informat, în această dimineață, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja, conform mytex.ro.

Revenim cu detalii.

Panică într-un bloc cu patru etaje din Arad, după ce faţada acestuia s-a aprins de la o anexă cuprinsă de flăcări

Momente de panică în Arad, în noaptea de luni spre marţi. Un bloc cu patru etaje a fost evacuat, după ce un incendiu a izbucnit la anexa unei case de lângă imobil, plină cu lemne.

Până la sosirea echipajelor de pompieri, oamenii au ieșit panicați pe străzi. În plus, nicio persoană nu a fost rănită.

Se pare că focul s-a propagat de la o clădire învecinată, în care erau depozitate lemne şi rumeguş, iar termoizolaţia blocului a permis ca flăcările să se extindă rapid la fațadă.

În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat şi violent la o anexă plină de material lemnos şi rumeguş şi propagat pe anveloparea unui bloc învecinat.

Intervenţia a limitat extinderea flăcărilor, care nu s-au propagat în interiorul locuinţelor sau în podul blocului”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad, notează Agerpres.

Previous Story

Ministrul Adrian Veștea construiește 300 de apartamente pentru tineri la Sibiu. „Avem  patru obiective noi propuse de către administrațiile teritoriale, incluzând aproximativ 296 locuințe pentru tineri”

Next Story

Dani Oțil: „Am primit amenințări de la unii din Brașov”