Dani Oțil: „Am primit amenințări de la unii din Brașov”

Last Updated on noiembrie 14, 2023 Pentru a mai descreți frunțile telespectatorilor și a-i menține într-o stare bună, Dani Oțil povestește pe micile ecrane și întâmplări din viața lui personală – unele amuzante, altele hilare, altele penibile… Se pare însă că nu toată lumea este fană a experiențelor prezentatorului TV.

Știți aia cu suspensia față în telefon? Am povestit că, atunci când eram burlac, treceam în agendă unele femei ‘suspensie față’. Mi-a cerut soția telefonul să vadă dacă am și acum pe cineva”, a povestit Dani Oțil la Antena 1, conform playtech.ro, adăugând: „Am scăpat (de soție – n.r.), dar am primit amenințări de la unii din Brașov sau Cluj”.

Dani Oțil: „Am primit amenințări de la unii din Brașov” 1

Mulți s-au întrebat care este motivul pentru care Dani Oțil a fost amenințat de către bărbați din Brașov și/sau Cluj. Ei bine, prezentatorul de televiziune de la Antena 1 nu s-a dat în lături și a explicat că unii sunt de părere că strică totul cu ceea ce povestește în programul TV, astfel încât au schimbat foaia.

Se pare că Dani Oțil nu reușește să întrețină atmosfera în matinalul de la Antena 1 așa cum și-ar dori toată lumea. Unii sunt încântați să-l asculte pe micile ecrane, în timp ce alții sunt de părere că întrece limitele cu chestiunile pe care uneori le face publice.

Dani Oțil și-a tuns fiul acasă

Dani Oțil și-a luat inima-n dinți și și-a tuns singur băiatul acasă. După ”ispravă”, Gabriela Prisăcariu a transmis un mesaj haios pe rețelele de socializare.

Când a ajuns acasă și a văzut ce s-a întâmplat, Gabriela Prisăcariu a rămas de-a dreptul surprinsă și le-a mărturisit fanilor că nu îi va mai lăsa niciodată singuri pe cei doi:

Plec puțin de acasă și se întâmplă asta… Este pentru prima dată când Tiago stă la tuns. Promit să nu-i mai las singuri acasă… Dani Oțil, pentru programări”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram, conform Ciao. Dar… rezultatul a fost unul neașteptat! Micuțul Tiago arată adorabil cu noua tunsoare.

Nou membru în familia lui Dani Oțil

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au pierdut un membru al familiei în urmă cu mai multe luni, pe motanul lor, Cenușă. Pisoiul a fost călcat de o mașină în fața casei cuplului. Gabriela a vorbit recent pentru prima oară despre cele întâmplate, pe rețelele sociale.

Deși ea și Dani nu plănuiau să adopte o altă pisică, perechea a aflat că una dintre surorile lui Cenușă a avut puiuți și a considerat acest lucru un semn.

Nu am putut și încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc ce s-a întâmplat cu Cenușă… el nu mai apare în postările noastre pentru că acum multe luni a fost călcat de mașină chiar în fața casei noastre. Primim foarte multe mesaje în care suntem întrebați de el și mă bucur să văd cât de mult l-ați îndrăgit.

Nu am vrut/putut să acceptăm altă pisică, dar recent am aflat din greșeală că o surioară de-a lui Cenușă a făcut puiuți și am considerat că este un semn. Vi-l prezint pe Caisă, un motănel de 2 luni, care ne-a mai alinat dorul!”, a scris Gabriela Prisăcariu, pe Instagram, potrivit unica.

 

Previous Story

Brașov. Incendiu la un bloc de pe bulevardul Griviţei. 50 de persoane evacuate

Next Story

Foto Brașov. Doar 146 de autoturisme ridicate. Poliția și Primăria protejează în continuare mașinile parcate pe trotuare