A murit omul de afaceri, bătut crunt de hoți în propria casă din Sibiu. „Au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani”

Last Updated on noiembrie 8, 2023 Adrian Kreiner, omul de afaceri din Sibiu care a fost legat, bătut și jefuit în propria casă și a fost dus în comă la spital a murit, marți seară, în timp ce tâlharii nu au fost prinși.

Trei bărbați înarmați care purtau cagule au intrat duminică noapte într-o casă de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, l-au legat pe proprietar de mâini și de picioare și l-au bătut, iar pe fiica acestuia au amenințat-o cu pistolul pentru a le arata unde sunt banii, relatează Turnul Sfatului. Hoții au dispărut cu mai multe ceasuri scumpe și sunt căutați de polițiști.

A murit omul de afaceri, bătut crunt de hoți în propria casă din Sibiu. „Au reușit să îl omoare pe iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani” 1

Iubita acestuia a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook prin care roagă să-i fie respectată intimitatea.

Cei care ne-au atacat duminică noaptea, în timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit să îl omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și vă rog pe voi toți și presa ca în perioada următoare să îmi respectați intimitatea durerii pe care mereu am trăit-o în liniște.

Toate informațiile legate de priveghi și înmormântare le voi face publice”, a scris aceasta pe pagina de Facebook, conform Turnul Sfatului.

O echipă de specialiști de la Investigații Criminale din București a fost trimisă la Sibiu pentru anchetă.

Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. s-a deplasat în județul Sibiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale”, a anunțat Poliția, conform Stirile Pro Tv.

De altfel, femeia se afla în casă în noaptea în care omul de afaceri a fost bătut până la moarte. Cei care fac investigația au lămurit și de ce nu a sunat la 112 din primul moment în care a auzit zgomotele: nu își luase cu ea telefonul de pe noptiera de lângă pat când s-a ascuns într-un dulap de pe holul de la etaj.

Potrivit anchetatorilor, omul de afaceri Adrian Kreiner ar fi fost torturat ca să spună unde își ținea în locuință banii, scrie Stirile Pro Tv.

Camerele de supraveghere din imobil au filmat totul deși, când au intrat în casă, cei trei suspecți au tăiat cablurile sistemului de securitate. Însă au oprit în acest fel doar alarma și monitorizarea video de la exterior.

Kreiner ar fi intrat în stop cardiac după ce – 40 de minute – ar fi fost lovit în continuu. Bătaia nu a încetat nici în momentul în care bărbatul le-ar fi spus agresorilor unde păstrează ceasurile de valoare.
Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist: „Timpul în care au avut loc violențele poate să fie explicat prin dorința hoților de a obține coduri de acces sau locurile unde sunt ascunși banii sau să confirme și ipoteza răzbunării personale și să fie de fapt corecția pe care au urmărit să o aplice.”

Așadar, este posibil să nu fie doar o spargere. Este clar – spun surse din anchetă – că jaful a fost din vreme plănuit. Primul indiciu: suspecții știau de unde se poate întrerupe sistemul de securitate.

Ceea ce ridică semne de întrebare este însă altceva…

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist: „Au organizat acest jaf cu persoanele în interior. În general, șuții, cum se numesc hoții, organizează aceste jafuri când oamenii sunt plecați de acasă.”

De aici și ipoteza de mai devreme.

Crișan Mucenic Lăzureanu, expert criminalist: „De a putea avea de-a face cu o răzbunare personală sau o reglare de conturi.”

Previous Story

Aeroportul Brașov. Prelungirea programului nu este sigură. „Nu am primit un document oficial în acest sens de la ROMATSA, chiar dacă l-am solicitat. Deocamdată, este doar o minută a unei şedinţe”

Next Story

Brașov. Allen Coliban: „De astăzi, cățeilor le este permis accesul în autobuzele RATBV, să fie în lesă, să aibă botniță”. Brașoveancă: „Adică de 8 ani încoace mergeam cu cățelușele cu busul in mod ilegal?”