17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi?

Last Updated on noiembrie 30, 2023 Autoritățile din Brașov au anunțat că de astăzi începe un nou sezon de schi. Însă vremea nu prea este de acord. Vineri și sâmbătă se anunță temperaturi de 16 grade. De văzut cum va rezista zăpada artificială în aceste două zile, zăpadă produsă cu atâta cheltuială.

30 noiembrie, ultima zi din toamna 2023, din punct de vedere termic, rămânem pe un fond de vreme normală, deoarece maximele la scara întregii țări se vor situa între 0 până la 8 grade. Vorbim însă și de ploi, posibil în zonele mai joase de relief, în special în partea de vest, nord, centru și est a țării.

17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 1

La munte vor mai fi posibile precipitații mixte, însă prima zi din iarnă 2023-2024 va fi caracterizată de o vreme foarte călduroasă, luând în considerare maximele zilei, de 8…18 grade.

Inclusiv în capitală ne așteptăm la o maximă în jurul a 15 grade. Însă vor mai fi posibile, în special în regiunile intracarpatice, în partea de nord. est și la munte, precipitații sub formă de ploaie, la munte în special precipitații mixte.

De duminică se face frig
Din 3 decembrie vremea va intra din nou într-un proces de răcire pentru că vorbim deja de maxime de la 8…18 grade în prima zi a lunii decembrie la cel mult 0…8 grade din 3 decembrie și minime preponderent negative cu cele mai coborâte valori de -11 grade în zonele depresionare, până la cel mult 3…4 grade în zona litoralului.

Inclusiv în capitală ne așteptăm la minime de -1 grad până la cel mult 1 grad.

Din 3 decembrie vom avea din nou condiții de iarnă luând în considerare masa de aer rece care va aborda zona țării noastre de la sfârșitul acestei săptămâni”, a explicat Elena Mateescu la Antena 3 CNN.

Poiana Brașov, miercuri dimineață, 30 noiembrie. (Foto Costi Hodas)

17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 2 17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 3 17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 4 17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 5 17 grade la Brașov? Sezonul de schi se închide după doar o zi? 6

Prognoza meteo pentru următoarele zile
În Bucureşti, vineri, de 1 Decembrie, se încălzeşte simţitor. Temperatura urca până la 15 grade, domină atmosfera cu soare, iar vântul va fi activ.

Sâmbătă vremea devine neobişnuit de caldă pentru începutul iernii şi se ating 20 de grade după prânz. Se anunţă încă o zi frumoasă, însă peste noapte se adună norii şi cresc şansele de ploaie.

Duminică se răceşte accentuat şi temperatura se opreşte la 9 grade. Cerul rămâne acoperit, o să plouă, iar vântul va fi destul de insistent.

La munte, vineri temperaturile cresc simţitor. Precipitaţiile apar mai ales în Occidentali şi în nordul Orientalilor. O să plouă în zonele mai joase, iar la altitudini mari vor fi ninsori sau lapoviţă şi vântul sufla cu 80…90 de km/h, scrie Stirile Pro Tv.

Vremea se menţine caldă şi sâmbăta. După-amiaza se înnorează în masivele vestice, iar precipitaţiile se extind, treptat, în toată zona montană. Vântul se înteţeşte peste tot şi atinge viteze mai mari pe creşte.

Duminică se răceşte din nou. Cerul rămâne acoperit şi, pe spaţii mici, vin câteva ninsori. Vântul continuă să agite atmosfera şi bate mai tare în zonele înalte.

Previous Story

Brașov. Astăzi se aprind luminițele de Crăciun în Piața Sfatului. Concert Horia Brenciu. Traficul e restricționat

Next Story

Astăzi intră în vigoare garanția de 50 de bani la toate băuturile îmbuteliate. La ce tipuri de băuturi va crește prețul