Accident Brașov. Doi tineri au fost spulberați când traversau strada. Unul este în comă

Last Updated on octombrie 25, 2023 Doi adolescenți cu vârste de 14, respectiv 16 ani au fost răniţi, miercuri după-amiază, după ce au fost loviţi de un autovehicul pe strada Hărmanului din municipiul Braşov. Nu este clar dacă traversau pe trecere sau prin loc nepermis. Starea unuia dintre adolescenţi este gravă, acesta fiind în comă, scrie Stirile Pro Tv.

În accident a fost implicat un autovehicul care, în timpul deplasării ar fi acroșat doi pietoni, de 12 și 16 ani, ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.
Cele două persoane sunt evaluate medical la acest moment și beneficiază de spijin de specialitate.

Accident Brașov. Doi tineri au fost spulberați când traversau strada. Unul este în comă 1

La fața locului sunt directionate echipaje ale Poliției Rutiere Brașov și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, conform Biz Brasov.

Accident rutier in Brasov, str. Hărmanului, un autoturism a lovit două persoane.
La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD și se intervine pentru acordarea asistenței medicale celor două victime în vârstă de 14 ani, respectiv 16 ani.
Misiunea este în dinamică”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Din nefericire, una dintre victime este în comă.

Copilul în vârstă de 14 ani a suferit un traumatism cranio cerebral și este în stare comatoasă. Acesta va fi transportat la Spitalul Judetean Brasov pentru investigații suplimentare.
Cea de-a doua victimă, copilul în vârstă de 16 ani, a suferit ușoare contuzii și escoriații și va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov”, a mai informat sursa citată, conform mytex.ro.

Previous Story

Situația zborurilor spre Palermo, Bari, așteptarea cu Air France, schimbarea programului Aeroportului Brașov

Next Story

Accident Brașov. Femeia lovită mortal de duba fără șofer era profesoară de limba română la unul dintre cele mai bune licee din oraş