Accident Brașov. Femeia lovită mortal de duba fără șofer era profesoară de limba română la unul dintre cele mai bune licee din oraş

Last Updated on octombrie 26, 2023 Femeia care a murit, marţi, 24 octombrie, în Braşov, după ce a fost lovită de o dubă parcată ce nu a fost asigurată corespunzător a fost profesoară de teatru la Palatul Copiilor, scrie Observator Tv.

Preda şi limba româna la unul dintre cele mai bune licee din oraş. Rocsana Carmen Sasu avea 65 de ani.

Accident Brașov. Femeia lovită mortal de duba fără șofer era profesoară de limba română la unul dintre cele mai bune licee din oraş 1

Accidentul a avut loc, marţi după-amiază, pe strada Făgetului din Braşov, după ce o maşină care nu a fost asigurată atunci când a fost parcată a luat-o la vale. Femeia era în trecere, iar autoturismul fără şofer a lovit-o mortal. Dubiţa s-a oprit abia într-o prăpastie de pe marginea drumului.

Dacă va fi găsit vinovat, proprietarul dubei riscă de la 1 la 5 ani de închisoare.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Microbuzul din stânga mea a fost parcat exact în acest loc, pe partea dreaptă a drumului într un sector în pantă. Potrivit poliţiştilor, a fost lăsat fără asigurare, s a pus în mişcare şi a lovit o aici accidental pe femeia de 65 de ani.

Victima nu a mai avut nicio şansă. Impactul a fost fatal. Dubiţa s-a oprit abia într-o prăpastie de pe marginea drumului.

“Dubiţa asta a fugit de vale că nu avea frâne şi a fugit în vale”, scriu cei de la Observator Tv

Şoferul este în stare de şoc după accident.
Şofer: Credeţi că sunt într-o situaţie bună?

Daniel Zontea, pdc IPJ Brașov: Poliţiştii au deschsi un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspetul săvârşirii uciderii din culpă.

Dacă va fi găsit vinovat, proprietarul dubei riscă de la 1 la 5 ani de închisoare, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Accident Brașov. Doi tineri au fost spulberați când traversau strada. Unul este în comă

Next Story

O femeie din Brașov drogată a fugit la poliție să se plângă că are halucinații. „I-a creat femeii stări de halucinație, în urma cărora s-a speriat și a fugit pe jos”,