A murit Matthew Perry, actorul din serialul Friends. „Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry”

Last Updated on octombrie 29, 2023 Actorul Matthew Perry, în vârstă de 54 de ani, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din sitcomul de succes `Friends”, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, a informat sâmbătă presa americană, transmite Hotnews.

Decesul său a fost confirmat într-o declarație publicată de NBC, rețeaua de televiziune care a difuzat „Friends” timp de 10 ani, pe platforma de socializare X, fostul Twitter, relatează Reuters.

A murit Matthew Perry, actorul din serialul Friends. „Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry” 1

„Suntem incredibil de întristați de dispariția prematură a lui Matthew Perry. El a adus atât de multă bucurie pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume cu sincronizarea sa comică perfectă și inteligența sa ironică. Moștenirea lui va dăinui prin nenumărate generații”, se precizează în mesajul NBC Entertainment.

De asemenea, NBC News, citând un reprezentant anonim al lui Perry și o sursă din cadrul forțelor de ordine, a relatat că actorul a fost găsit mort în urma unui aparent înec în locuința sa din cartierul Pacific Palisades din Los Angeles.

La fața locului nu au fost găsite droguri și nu există suspiciuni de crimă, au precizat surse citate de Los Angeles Times.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său comic a fost resimțit în toată lumea, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, au transmis și reprezentanții Warner Bros. Television Group, compania care a produs „Friends”.

A debutat ca actor pentru copii
Matthew Perry, fiul actorului John Bennett Perry și al lui Suzanne Marie Langford, fost secretar de presă al premierului canadian Pierre Trudeau, s-a născut în 1969 și a crescut între Montreal și Los Angeles, după ce părinții săi s-au despărțit când el avea un an, scrie Libertatea.

A debutat ca actor pentru copii, obținând roluri de invitat în „Charles in Charge” și „Beverly Hills 90210” și jucând alături de River Phoenix în filmul „A Night in the Life of Jimmy Reardon” în anii 1980 și la începutul anilor 1990.

Previous Story

Salt spectaculos pentru Universitatea Transilvania Brașov, în topul Shanghai 2023. Abrudan: „Așteptăm cu nerăbdare un nou top, cel făcut de americani și sperăm ca acolo poziția să fie și mai bună”

Next Story

Primul zbor militar important de pe Aeroportul Braşov. A aşteptat în aer aproximativ 10 minute, până când zborul Wizz Air a decolat de la aeroportul braşovean