(Video) Un brașovean a câștigat 1 milion de dolari la America’s Got Talent. „Este cel mai bun act pe care l-am văzut în seara asta”

Last Updated on septembrie 29, 2023 Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America’s Got Talent, cel mai mare concurs de talente din lume. Românul a câștigat astfel marele premiu, în valoare de un milion de dolari. Cei doi au prezentat diverse trucuri impresionante, pe melodia „Better When I’m Dancing” de Meghan Trainor, notează jurnaliștii americani.

Adrian Stoica, în vârstă de 45 de ani este originar din Brașov și locuiește în Italia de aproape 20 de ani, informează g4media.ro.

(Video) Un brașovean a câștigat 1 milion de dolari la America's Got Talent. „Este cel mai bun act pe care l-am văzut în seara asta” 1

„Cred că în ceea ce privește trecerea de la audiție la spectacolul live, acesta este cel mai bun act pe care l-am văzut în seara asta”, a declarat judecătorul Simon Cowell.

„Cred că Hurricane este gata pentru Las Vegas”, a adăugat un alt membru al juriului Sofía Vergara , entuziasmată.

„Călătoria noastră de la America’s Got Talent este incredibilă. Nu căutăm perfecţiunea. Ci ne place ceea ce facem împreună. Atunci când am aflat că suntem în finală am ajuns acasă şi am aflat că Rory, câinele meu cel mai mare, a murit.

A murit la zece zile după semifinală. Ea fusese mentorul lui Hurricane. Erau ca surorile. Hurricane m-a ajutat să depăşesc momentele dificile. Îmi cunoaşte emoţiile.

După ce a murit Rory am realizat că viaţa este scurtă şi că trebuie să îţi urmezi visele. Iar visul nostru este acela de a face un musical cu căţei. Iar America’s Got Talent este şansa noastră de a ne îndeplini acest vis”, a declarat românul despre participarea la talent show, citat de adevarul.ro.

Adrian Stoica a participat, totodată, și la ediția de anul trecut a concursului „Românii au talent”.

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea, mai are încă opt fraţi şi surori. Am 44 de ani. Hurricane este foarte sociabil, îi plac oamenii, copiii, pizza, orice. În spectacolele pe care le facem nu folosim mâncare, nu o facem pentru a primi biscuiţi, ci din plăcere”, a declarat acesta în prezentarea de la „Românii au talent 2022”.

„Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru”, a spus Andi Moisescu, după momentul pus în scenă de Adrian Stoica și de animalul său de companie.

Previous Story

Milionarul brașovean Călin Donca, primul mesaj din închisoare după ce a fost arestat. „Precizări privind situația juridică actuală”

Next Story

(Video) Accident Brașov. 7 persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13