(Video) Accident Brașov. 7 persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13

Last Updated on septembrie 29, 2023 Şapte persoane au fost rănite, joi seară, după ce un autoturims şi un microbuz au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 13, la Feldioara, în judeţul Braşov. Două dintre victime au fost încarcerate.

Pe DN 13, la km. 16, în apropierea localitãtii Feldioara din judeţul Braşov, a avut loc un accident rutier, coliziune între un microbuz şi un autoturism. La faţa locului sunt direcţionate echipaje ale Poliţiei Rutiere şi se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele şi circumstanţele în care s-a produs accidentul.

(Video) Accident Brașov. 7 persoane rănite, după ce un autoturism şi un microbuz au fost implicate într-un accident pe DN 13 1

Cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 si 55 de ani, precum şi cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale şi primesc îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Braşov.

„Cei 4 ocupanţi ai microbuzului, cu vârste între 24 şi 55 de ani, precum şi cei 3 tineri, de 21 de ani, din autoturism au suferit vătămări corporale”, a precizat Daniel Zontea, purtător de cuvânt IPJ Braşov, citat de bzb.ro.

La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare, 4 echipaje SMURD, 3 ambulanţe SAJ şi o autospecială cu apă şi spumă.

Previous Story

(Video) Un brașovean a câștigat 1 milion de dolari la America’s Got Talent. „Este cel mai bun act pe care l-am văzut în seara asta”

Next Story

Adrian Veştea, despre o posibilă dimensiune militară a Aeroportului Braşov. „Așa putem să extindem platformele de îmbarcare”