Tatăl Robertei din Brașov, mesaj pentru mama drogatului, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: „O invit din nou la cimitir, la copilul meu. Dna. Miruna să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența”

Last Updated on septembrie 17, 2023 Tatăl Robertei, Răzvan Dragomir, a transmis, la Antena 3, un mesaj pentru părinții lui Vlad Pascu, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai, în special pentru mama acestuia, Miruna Pascu, arestată vineri pentru 30 de zile pentru că a încercat să influențeze martorii din dosar.

În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.“, a spus tatăl Robertei, la Antena 3 CNN.

Tatăl Robertei din Brașov, mesaj pentru mama drogatului, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: „O invit din nou la cimitir, la copilul meu. Dna. Miruna să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența” 1

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească. Către dna. Procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i rostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea.

Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea.

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada.”, a mai spus Răzvan Dragomir.

Din ce face bani mama lui Vlad Pascu, de fapt

Potrivit datelor obținute de Gândul, părinții șoferului drogat sunt Pascu Mihai Claudiu și Pascu Miruna. Cei doi au 10 firme împreună, dar și legături cu liderii interlopi. Mai mult de atât, mama sa ar avea 288 de proprietăți, iar tatăl său, 88.

Acestea se află, în principal, în Sectorul 1 al Capitalei, dar și în 2 și 4. Au cu ce se mândri și în comuna 23 August 2023, potrivit NewsWeek.

La scurtă vreme după ce fiul său a produs tragedia de la 2 Mai, Miruna s-a mutat:
Și-a dat seama că o să fie urmărită de presă și nu a dorit. Plus că vecinii o opreau și o certau. Nu i-a plăcut, voia să nu fie recunoscută de nimeni.

S-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent, pentru că acolo nu o cunoaște nimeni. Nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă. S-a îndepărtat de toată lumea. Sigur că vrea ca fiul ei să nu facă pușcărie”, au declarat colaboratori ai familiei Pascu, pentru CANCAN.RO.

Previous Story

Liviu Vârciu își vinde și apartamentul din Brașov: „Mai am un apartament la Brașov, îl vând și pe acela. Și gata, am terminat cu toate proprietățile”

Next Story

Brașov. Șoferii parchează pe trotuare din 1920. „Interzic mai departe odată pentru totdeauna a se posta înaintea cafenelei şi restaurantelor în drum ori pe trotuare automobile şi trăsuri, rămânând locului mai mult ca 1 (una) minută”